Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet kellemes időtöltésre lányt találni?
Még mielőtt szexre gondolnátok,más közös programokra gondolok.
Nem feltétlenül randi.
Kellemes időtöltésre nekem ott vannak a barátaim, az ismerőseim, a családtagjaim, és persze elsősorban a párom.
Aki magányos az általában társat keres, kapcsolatot szeretne.
Kizárólag kellemes időtöltésre az keres partnert aki totálisan egyedül van, nem is akar kapcsolatot, vagy egyedi hobbija van, amihez az ismerettségi körében nem talál partnert.
Én találtam több nőt hobbihoz, kirándulni, elmenni moziba-színházba.
Semmi nincs közöttünk, csak megosztjuk a programokat, mert egyedül vagyunk. Van közöttük akire szívesen rámozdulnék, de nem teszem, mert nem szeretném azt a barátságot leszúrni, hogy utána egyedül kelljen a közös programokat csinálni.
kellemes időtöltésre a barátommal megyek, barátokkal, vagy családdal. mivel nem akarok se ismerkedni, se új barátokat találni, ezért nem keresem más emberek társaságát kellemes időtöltésre. főleg nem ilyen random emberekét, mint te, vagy akárki más pl neten.
ha már barátokat keresek, azt mondjuk egyetemen teszem, vagy barátok barátaival megyek el és hasonlók. nagyobb az esélye, hogy számomra szimpatikus emberekkel ismerkedek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!