Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő bevállalós az ágyban az nektek plusz pontot jelent?
Bevállalós....van akinek már lámpafénynél is kihívás van aki a többesben bdsm-ben akármiben benne van.
Mondjuk én nő vagyok de engem taszítana ha a párom mindent bevállalna.Mert az olyan mintha nem számítana semmi...nincs értéke a dolgoknak.
A férfiak bevállalásáról mikor lesz kérdés kiírva.
Csak tapasztalatlan emberek képzelik azt, hogy a fiúk vérbő szexállatok, extrákkal és akrobatikus vágyakkal.
Általában ezekért isten vagy:
Dugsz vele és még egy lánnyal egyszerre
Lenyeled
Mélytorok
Anál
Engeded gumi nélkül
Nem vagyok sem szégyellős, sem gátlásos, van is fantáziám, de ezek közül csak a mélytorok olyan, hogy jó, legyen. A többitől kíméljenek meg. Felőlem elhagyhatnak a fenébe, akkor sem fogok ezen változtatni. Az én testem, az én döntésem, mit viselek el. Random helyeken szexeléssel, seggrepacsival, kikötözéssel és hasonlókkal semmi bajom nincs. Ez kicsit más kategória nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!