Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, hogy reagálnátok, ha a párotok a kopaszodás okozta frusztráció miatt hajbeültetésre szánná el magát?
A neten már hosszabb ideje nézelődik ezügyben, jegyzetelget, kutakodik, és látszólag nagyon elszánt. Úgy tűnik, nem lehet lebeszélni a dologról, ami persze komoly költségekkel is járna. Az Éjjel-nappal Budapest Bécy-jének sikertörténetét is olvasta, és óriási löketet adott neki:
Ti mit szólnátok, ha a párotok ilyen terveket dédelgetne magában egy ideje? Buzdítanátok, ha végeredményben ez segítene elűzni a frusztrációját, és helyrebillentené az önértékelését, vagy inkább lebeszélnétek róla, mondván, hogy butaság? Mi lenne a reakciótok?
Én örülnék neki,hogy foglalkozik ezzel,már csak azért is,mert hajasbaba-párti vagyok,de maga miatt csinálja!
Jó,ha elkezdene kopaszodni a párom,nem szakítok vele,de a kezdet kezdetén egy eleve 5-szál hajú mukival sehogy se tudok dűlőre jutni,ha csak nincs Kulka-kaliberű hangja vagy tényleg akkora dumája,hogy mindent vigyen.Na,erre még példát nem láttam.
Sehogy. Örülnék annak, hogy megoldást keres a problémájára, nem pedig leszarja, aztán nyávog miatta és gyűlölködik.
Nő vagyok, nekem mindig nagyon dús hajam volt, két éve viszont nagyon elkezdett hullani... soha nem voltam olyan hülye pitsa, akinek a hajhossz az élete, de a hajsűrűség... nagyon rosszul érintett, úgyhogy megértem.
Ha lenne pasim: Menjen nyugodtan,hisz mindenki a sajat penzebol el. En meg jarok idonkent szajfeltoltesre meg egyebre,amit epp kitalalok.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!