Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem elég jó nekem senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elég jó nekem senki sem?

Figyelt kérdés

Fiatal, vékony, igényes lány vagyok, sportolok, egyetemre járok, és egy normális kapcsolatot keresek.

Viszont akárkivel ismerkedek, vagy külsőre nem tetszik eléggé, vagy ha igen, akkor nem elég értelmes/csak szexre megy stb, vagy aki külsőre, belsőre és egzisztenciálisan is az esetem lenne, az meg természetesen, mit ad Isten, külföldön él és a suli miatt még nem mehetek ki. Távkapcsolatot pedig nem szeretnék.

Lejjebb adni nem akarok az igényeimből, mert miért adnék, ha pont csak azt várom el, amit én is nyújtani tudok? De akkor mégis miért nem találok párt? Akinek hasonlóan viszonylag nagy igényei vannak, mennyi idő után talált párt? Vagy inkább leadtatok az igényekből?

2018. jan. 11. 13:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Pont így vagyok én is, szerintem és ismerőseim szerint is normális vagyok, megbízható, sokszor túl kedves. Miért nem találok egy kedves hozzáillő nőt? Többek között mert külföldön élek...

Jo jo meg azér mert túl válogatós vagyok személyiség terén...

2018. jan. 11. 13:59
 12/18 anonim ***** válasza:
45%
Ja még annyi lemaradt hogy én tuti nem fogok leadni az "igényekből", ha leadnék akkor nem lenne szerelem...
2018. jan. 11. 14:00
 13/18 anonim ***** válasza:

hát jó, ésszerű kereteken belül gondoltam..

de jó ha tudod, hogy van egy réteg férfi aki szintén igényes, higgadt és bírja egyedül...na ők bármikor dönthetnek melletted...30 évesen is

2018. jan. 11. 14:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Ismered az erzest amikor szorulasod van es agyverzesig erolteted a szarast a wc-n? Na ez pont ilyen, most ezt csinalod csak parkeresessel. Mit erolkodsz? Ez igy ugysem fog menni. Ha pasihianyod van dugj ha cuddle hianyod van szerezz egy dugopajtit aztan azt olelgetheted. Amugy meg nincs ertelme eroltetni mint mondtam, majd jon magatol.
2018. jan. 11. 14:19
 15/18 A kérdező kommentje:
#14 Ez abszolút jogos, szünetet kéne most tartanom, mert ez így sok jóra nem vezet. Egyik randiból ugrok a másikba...inkább elfelejtem a témát egy darabig és hagyom, hogy magától találjon meg a szerelem.
2018. jan. 11. 14:56
 16/18 anonim ***** válasza:
"egzisztenciálisan az esetem"... XD
2018. jan. 11. 22:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj sincs veled. Nem mindenkinek elsődleges célja a pártalálás. Ez pusztán vérmérséklet kérdése. Van, akit jobban hajtanak a hormonok, van akit kevésbé.

Hátrányod csak annyi származhat ebből, hogy ha nem jársz senkivel, nem fogod megtanulni a fiúk lelkivilágát, gondolkodásmódját, és később, ha belebotlasz a nagy Ő-be, tapasztalat híján nem fogod tudni megtartani őt.

2018. jan. 14. 11:07
 18/18 A kérdező kommentje:
#17 Volt már kapcsolatom, 2 éves is. Túl sok tanulnivaló nincs benne, mármint, amíg a 2 fél szereti egymást, jól érzik magukat együtt és tudnak alkalmazkodni egymás igényeihez, addig működni fog. De ez úgyis jön mind magától...
2018. jan. 14. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!