Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elég jó nekem senki sem?
Fiatal, vékony, igényes lány vagyok, sportolok, egyetemre járok, és egy normális kapcsolatot keresek.
Viszont akárkivel ismerkedek, vagy külsőre nem tetszik eléggé, vagy ha igen, akkor nem elég értelmes/csak szexre megy stb, vagy aki külsőre, belsőre és egzisztenciálisan is az esetem lenne, az meg természetesen, mit ad Isten, külföldön él és a suli miatt még nem mehetek ki. Távkapcsolatot pedig nem szeretnék.
Lejjebb adni nem akarok az igényeimből, mert miért adnék, ha pont csak azt várom el, amit én is nyújtani tudok? De akkor mégis miért nem találok párt? Akinek hasonlóan viszonylag nagy igényei vannak, mennyi idő után talált párt? Vagy inkább leadtatok az igényekből?
Túltoltad a tökéletességet. Egy hétig ne borotváld a lábad és meg is oldódik a problémád :)
31/f
Ha arra vársz, hogy Christian Grey helikopterrel landoljon a sulid előtt és onnan vigyen romantikus estére, szerintem felejtsd el. :D
Komolyra fordítva, nem lehet, hogy irreálisan magasak az elvárásaid? Amiket leírtál magadról, az minden 2. lányra igaz a fővárosban. Fiatal csinos, suliba jár/dolgozik, semmi extra. De ha tévedek, elnézést és remélem megtalálod az igazit :) 28/f
#5 vagyok ismét.
Nyilván ne kapkodjon, de szerintem Ő sem akarja, hogy egyik reggel felébred és hoppá 40 éves, se férj, se gyerek, se Christian Grey, se nem fiatal, se nem vékony és még mindig az ideálisat keresi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!