Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Mennyire gáz, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyire gáz, ha egy pasi fél a - min. Közepes testű - kutyáktól? Összejönnétek-e ilyen pasival?

Figyelt kérdés

Természetesen vannak olyan fajták amelyektől nem félek, pl. Husky vagy Golden Retriever (általában normális családok tartanak ilyen drága kutyát) ill. kölyökkutyák (

https://www.youtube.com/watch?v=a6KGPBflhiM ), de az ilyen pitbull, rottweiler, doberman meg hasonló agresszív vadkutyáktól egyenesen kiráz a hideg még ha meglátom is. Ha sétálok és egy közepes méretű kutyát meglátok képes vagyok inkább kerülőt tenni. Én nem gondolnám, hogy ez férfiatlan tulajdonság lenne, mert nincs az a pasi, aki kibírna egy kutyaharapást és komoly sérülések nélkül megúszná. Nekem meg nem hiányzik, hogy elveszítsem az egyik szememet, karomat vagy örök életre viseljem egy harapás nyomát. Szóval tök felesleges hősködni, mert ha támadásra kerül a sor, akkor nem a magasság, izmosság meg boxtudás fog számítani, hanem a vakszerencse. Meg nekem ne jöjjön senki, hogy "neveltetés kérdése", "a többi kutya is" stb., mert a harci kutyákhoz fűződő támadások drasztikusabb méreteket öltenek csivava meg még nem ölt meg embert. De ugyanez igaz pl. a kígyókra (szerencsére még életemben nem találkoztam eggyel sem). Ti mit gondoltok rólam? Ja és mit tippeltek, szerintetek milyen külsejű lehetek?

2018. jan. 11. 13:00
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

#9: És megkérdezhetem, mi az oka annak, hogy egy csinos filigrán nő ilyen nyers kutyát válasszon magának? Nem ezerszer cukibb és aranyosabb egy csillogó szemű beagle?

[link]

De most komolyan nem értem, mert rengeteg szép csajt látok ilyen roti meg pitbull kaliberű vadállatokkal. Mi az oka ennek?

2018. jan. 11. 13:36
 12/30 anonim ***** válasza:
78%

A beagle sokszor fél és harap (nekünk is volt beagle, az egyetlen kutyánk valaha, aki megkapott embert, pedig dobermannok között nőttem fel), a foxit meg komolyan iderakod cuki kutyuskának??? Nézz meg egy bepöccent foxit, vissza fogod sírni a bociszemű rotikat :D

Nem gáz ha félsz, de ha ennyire 0 a tudásod a kutyákról, akkor minek mondasz róluk véleményt? Ez nagyon gáz...

2018. jan. 11. 13:56
 13/30 anonim ***** válasza:
79%

Ja, és azért, mert pár elmebeteg vadbarom kínozza a pitbullt és pici korától agresszióra szoktatja, nem a kutya a hibás!!

Akkor féljünk a csirkéktől is, mert a kakas harci állat, vannak kakasviadalok....

Légyszi ne szólj bele olyanba, amiről dunsztod sincs.

Neked láthatóan kicsi kutya = cukiságbomba, nagy kutya = vérszomjas gyilkológép. Tojsz rá, hogy utánanéz, kitaláltál magadnak valami baromságot, aminek 0 valóságalapja van, és várod a megértést, ennyi. Nyugi, lesz aki elfogad. Engedd el a kérdést szerintem, és inkább ne legyél kutyaszakértő :D

2018. jan. 11. 14:02
 14/30 anonim ***** válasza:
75%
A macskáktól nem félsz, nyuszipajtás? Ezerszer vérszomjasabb tud lenni egy felidegesített macsek (felidegesítés = fél másodperccel tovább simogattad, mint ami neki tetszik), mint egy békésen sétáló roti.
2018. jan. 11. 14:08
 15/30 anonim ***** válasza:
Nem gond, én majd megvédelek Cukorborsó.
2018. jan. 11. 14:11
 16/30 A kérdező kommentje:
#14: Sosem volt macskám, de komolyabb karmoláson kívül nem tudok nagyobb sérülést elképzelni.
2018. jan. 11. 14:12
 17/30 anonim ***** válasza:
80%

Megint a tipikus "cukinak néz ki, akkor nem bánt"? :DDDDD végülis csak meg tud vakítani ha nagyon akar, és a húsodba tép bele, ha úgy istenigazán felhúzod.

Ezt komolyan írom: kérlek, soha ne tarts állatot.

2018. jan. 11. 14:17
 18/30 anonim ***** válasza:

11#

Ugyan nem engem kérdeztél, de ha nem gond, akkor válaszolok.

Nekem 30 kiló alatt nincs kutya. Egyszerűen nem tetszik. Kertes házban meg nem is baj, ha tekintélye van, csupán a mérete miatt.

Egy ilyen padlócirkász csak arra jó, hogy szétkaparja a kertet vakondra vadászva.

Az első kutyám is keverék volt, úgy fogadtuk be az utcáról, soványan, akkora volt, mint egy macska. Aztán elkezdett nőni, és kiderült, hogy bernáthegyi is lehet az ősei között. Olyan szelíd, nyugodt kutyát nem ismertem. Akkor dőlt el az is, hogy nekem innentől csak nagy kutya kell, és csak keverék.

2018. jan. 11. 14:18
 19/30 A kérdező kommentje:
#17: Rendben megfogadom. Jelenleg sincs.
2018. jan. 11. 14:19
 20/30 anonim ***** válasza:
72%

Nem azért nem jönnék veled össze, mert félsz a kutyáktól, hanem mert szerinted egy nőnek cuki kutya kell, másban is ilyen szexista vagy?

Arról nem is beszélve, hogyha ennyire nem akarsz 1 "gyilkológép" közelében lenni, nem tartom relevánsnak a kérdésed.

Rgy fajtatiszta kutya pedig mindenképp drága, nem kell huskynak lennie hozzá.

2018. jan. 11. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!