Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Kinek van nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kinek van nálatok kevesebb esélye? Egy jóképű, de alacsony vagy egy magas, de ronda pasinak?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy melyik fontosabb a nőknek a külső tekintetében: a magasság vagy az arc. Az alacsony pasi legyen mondjuk 170 centi, a magas meg pl. 188 cm (aranyközépút). Sajnos nem tudok (és akarok) képet linkelni az arcról elkerülve a szubjektivitásból adódó ízléskülönbségeket (volt már, hogy általam rondának ítélt pasit helyesnek láttak a csajok) ezért az arc tekintetében legyen az a mérce, hogy emlékezzetek vissza milyen volt az a legutolsó pasi, akire azt mondtátok, hogy "Wow, kifejezetten helyes srác" illetve "Áhh, ennek a pasinak elég fura feje van. Brr." és ezeket az arcokkal képzeljétek el az illető alacsony és magas pasit. Előre is köszönöm a válaszokat.

2018. jan. 9. 11:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
3%
#10 Ne is törődj vele, tipikusan olyan ember, hogy ha valaki neki nem felel meg, vagy ő nem elég jó valakinek, akkor az selejtes embernek van beállítva :D Sok lány szereti a magas pasikat, emiatt ne fájjon a fejed.
2018. jan. 9. 16:22
 12/22 anonim ***** válasza:
#10 es szerinted a letorpezett srac tehet rola hogy alacsony? Az alacsonysag ezerszer rosszabb mint a tul magassag mivel sokan ferfiatlansaggal parositjak. Es ne rinyalj kulonbenis mert a legtobb nonek igyis a magas pasik kellenek
2018. jan. 9. 16:22
 13/22 anonim ***** válasza:

Ácsi. Hol írtam, hogy az exem tehetett róla, meg milyen "kifogás"? :D Véleményt írtam. Nekem nem volt kényelmes, ennyi. Nyilván nem emiatt mentünk szét (ha ez lett volna a fő bajom, akkor össze se jöttem volna vele, mert akkor is pont olyan magas volt, amikor megismertem)

Idéznéd, hogy hol tituláltam selejtesnek bárkit?

#4 voltam

2018. jan. 9. 16:26
 14/22 anonim ***** válasza:

Értettem lányok, köszönöm.

#10-es

2018. jan. 9. 16:27
 15/22 anonim ***** válasza:
Alacsony, de jóképűvel kezdenék inkább. 168 vagyok, teljesen jó ehhez egy 170 centis férfi. Ha magasabb lennék nála, lehet, más lenne a helyzet, de akkor nem választanék senkit a kettő közül inkább. Miért járjak olyannal, aki nem tetszik? Nem olyan nagy úr a szükség
2018. jan. 9. 17:06
 16/22 anonim válasza:

Én mindenképpen a jóképűt választanám. Kit érdekel, hogy magas? Egy ronda pasival nem sokat kezdek. De kinek mi a ronda...?

Hozzám egyébként is mindenki irtó magas...

A kérdésedre a válaszom: a jóképű, de alacsony fiút részesíteném előnyben. :)

2018. jan. 9. 17:12
 17/22 A kérdező kommentje:

#10: Őszintén nem gondoltam volna, hogy létezik valaha is olyan pasi, akinek az átlag feletti magassága minimális kétséget ébresztene benne. Chill out! Természetesen a kommentelő csak a saját nevében beszél, ami egyébként maximálisan becsülendő és üde színfont annak tudatában, hogy manapság már az alacsony csajok is inkább vállalják a "kényelmetlenséget" (lásd 155 és 190-es párocskák) és inkább be állnak a sorba a "nekem is kell magas pasi, nehogy már én legyek kivétel" felszínes csajok táborába. Mindenesetre a kommentekben kellemeset csalódtam. Őszintén szólva nem ilyen válaszokat vártam. :)

De ezek szerint talán még van reményem.

2018. jan. 9. 19:14
 18/22 anonim ***** válasza:

Meg fogsz lepődni kérdező, de az alacsony csajok nem azért jönnek össze 190 cm-es pasikkal mert felszínesek és csak velük érik. Meg mert jaj mit szólnak a barinők, ha "csak" 185 cm a pasi. Ez valami gyk-s baromság, hogy azért nem népszerű valaki a nőknél, mert nem 190 cm. Könnyebb ezt hangoztatni, mert hát ő ezen nem tud változtatni, mint belátni hogy sokszor a személyiség,viselkedés a baj vagy hogy külsőre igénytelen. De ugye ezekhez erőfeszítés kéne hogy változtatni lehessen, úgyhogy minden csak felszínes és égimeszelő pasit akar. Nem azért van együtt 155 centis csaj 190 cmes pasival mert nem akar kivételén lenni, hanem, neadjisten, tényleg belé lett szerelmes. Annyira hihetetlen kiábrándító ami itt megy, folyamatosan csak lenézik itt a pasik a nőket, felszínes pénzéhes r.bancoknak tartanak mindenkit.

Amúgy mit vártál, inkább van a nő olyannal akitől szinte undorodik, visszataszítónak tartja csak mert a pali éppen 190 cm?

Nekem is volt 190 cm-es pasim (több is) 163 cm magasan, eszembe se jutott, hogy bárki ezért ennyire felszínesnek tartana. Bocs a kiakadásért, de ezt már egyszerűen baromi sértőnek találom ahogy itt vélekednek a nőkről.

2018. jan. 10. 05:13
 19/22 A kérdező kommentje:

#18: "Nem azért van együtt 155 centis csaj 190 cmes pasival mert nem akar kivételén lenni, hanem, neadjisten, tényleg belé lett szerelmes."

És miért szerelmes belé? Igen, mert vonzódik hozzá, aminek részben a magasság az oka. Mi ez ha nem felszínesség? Nagyon fura, hogy még neked áll feljebb, amikor számon kérem, hogy az alacsony csajok miért vonzódnak colos pasikhoz. Ez kb. olyan szintű képmutatás - és ennél már tényleg csak az lenne lentebb - , mintha esetleg feldúltan kikérnék maguknak a nők, hogy miért baj ha kifejezetten nagyfarkú pasival vannak együtt, mikor a szerelem nem a méretről szól és ilyen naggyal is ki lehet elégíteni a nőket. Ja de a másik véglet az meg le van sz***a, ők smafu.

2018. jan. 10. 13:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Oké akkor a pasik miért D-s mellű csajokkal vannak? Ez kb ugyanolyan baromság, hogy azért vonzódik hozzá, mert nagy a melle és ezért szerelmes bele. Akkor hasonló logika alapján a pasik akik a nagy mellű csajokat szeretik felszínesek. Véletlen se a személyisége miatt lesz valaki szerelmes a másikba, akkor nem lehetne minden nőt felszínesnek titulálni, össze is dőlne a fura világnézetetek.
2018. jan. 10. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!