Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A negyvenes gyermektelen férfiakról mi a véleményetek?
Azt, hogy 9 év múlva remélhetőleg csak az egyik lesz rám igaz :D
31/f
Azt, hogy negyvenes gyermektelen férfiak.
Az egyetlen eset, mikor bajom van az ilyen emberekkel, amikor a párjukat hitegetik, hogy "majd lesz ám gyerek, csak most [tetszőleges gagyi indok] miatt még nem"... Ha nem ámítanak senkit, akkor semmi baj ezzel, lehet ám gyerek nélkül is boldog, teljes életet élni.
Az, h vagy nem szereti a gyerekeket és így nem akart, vagy szereti és akart/akarna, de, vagy lúzer, vagy önző, vagy válogatós, vagy ezek kombója, de hogy nagypapa nem lesz, az biztos.
Szóval,részemről semmi jó véleményem nincs. Negatív, bármi legyen is az ok.
Sajnos, ez a tendencia, legyen az nő, vagy férfi. Pedig a család az a biztos pont, ahonnan kiindulhat egy ember, és amihez visszatérhet.
Tudom, h lepontoznak. De, azt is tudom, h ebben nagy valósítsd meg önmagad korban 20-30 év múlva rengeteg egyedül élő/magányos ember lesz, ül a karrierjével, meg a csilli-villi házában, és csak a pénzéért fog kapni egy pohár vizet, vagy egy emberi szót/mosolyt/ölelést...
Szóval akinek nincs gyereke, az gazdagságra és magányra lesz kárhoztatva örökre?
Érdekes, nekem vannak olyan ismerőseim, akik már idősödnek, nincs gyerekük, de ott vannak egymásnak mint pár, családnak tekintik magukat, vannak testvérek, unokatestvérek, barátok, akikkel társaságban lehetnek...
Nem a gyerek az egyetlen társaság a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!