Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kb. minden 2. fiú tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. minden 2. fiú tetszik nekem, hogyan döntsem el, kibe vagyok tényleg szerelmes?

Figyelt kérdés
Még sosem volt kapcsolatom, és amikor pl. buszon/metrón utazom, beindulok egy csomó fiú/férfi láttán. Tudom, hogy ez amiatt is van, mert már szükségem lenne arra, hogy valaki megrakjon, de nem akarok csak úgy fűvel-fával kavarni, a komoly kapcsolat híve vagyok, de úgy érzem, az első pasival összeállnék, aki leszólít... Tudom, semmi értelme az írásomnak, lényeg a lényeg, nem bírok a hormonjaimmal. Üzeneteket nem kérek, nem vagyok a netes társkeresés híve.❤
2018. jan. 8. 21:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mitől kívántad meg hirtelen?
2018. jan. 8. 21:46
 22/27 anonim ***** válasza:
Írd ki a homlokodra, hogy: Szólítsatok le! :D
2018. jan. 8. 22:51
 23/27 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy, mert választhatsz majd a személyiség alapján. Olyannal gyere össze, akivel akármeddig el tudsz beszélgetni, látod hogy igazán érdekli a személyed és úgy érzed szinte ő a másik feled, mert rokonlelkek vagytok.
2018. jan. 8. 23:35
 24/27 A kérdező kommentje:
Tök jó, hogy ilyen hasznos válaszok is érkeznek ilyen hülyén megfogalmazott kérdésre. Köszönöm. 💗💞💖💓
2018. jan. 8. 23:51
 25/27 anonim ***** válasza:
A szivecske ereje
2018. jan. 9. 00:12
 26/27 anonim ***** válasza:
Troll
2018. jan. 9. 09:06
 27/27 anonim ***** válasza:

Persze, hogy az. Viszont szerintem ezt a kategóriát pont a trollok teszik érdekessé, csak a többit hagyják békén. :D Most az ő tiszteletükre Hitler (vagy ha úgy tetszik Chaplin) bajuszt vágattam magamnak, most jelenleg ilyen ábrázatot vágok:

[link]

2018. jan. 9. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!