Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. minden 2. fiú tetszik nekem, hogyan döntsem el, kibe vagyok tényleg szerelmes?
Figyelt kérdés
Még sosem volt kapcsolatom, és amikor pl. buszon/metrón utazom, beindulok egy csomó fiú/férfi láttán. Tudom, hogy ez amiatt is van, mert már szükségem lenne arra, hogy valaki megrakjon, de nem akarok csak úgy fűvel-fával kavarni, a komoly kapcsolat híve vagyok, de úgy érzem, az első pasival összeállnék, aki leszólít... Tudom, semmi értelme az írásomnak, lényeg a lényeg, nem bírok a hormonjaimmal. Üzeneteket nem kérek, nem vagyok a netes társkeresés híve.❤2018. jan. 8. 21:01
11/27 anonim válasza:
Pontosan az ilyen felhasználók miatt mint te, tart itt jelenleg az oldal, ahol...
12/27 A kérdező kommentje:
Fővám tér ronantikusabb. ❤
2018. jan. 8. 21:12
13/27 anonim válasza:
Az tök jó, ha a külső nem olyan fontos, mert akkor tényleg bárkinek a közeledését elfogadhatod, illetve bárkinél kezdeményezhetsz. Ha bejön a személyisége, már nyertél is, ha nem, akkor kezded elölről.
14/27 anonim válasza:
Jol mondod ha rajtad mulna sokkal lejjebb lenne 11
15/27 A kérdező kommentje:
Mostanában a szőrös pasik is tetszenek, pedig régen nagyon nem szerettem a szakállat és bajuszt.
Erősen rá kell állnom a párkeresésre, mert nagyon nem lesz ez így jó. :D Azért vártam ilyen sokáig (20 év fölött) mert eddig úgy éreztem, nem állok készen egy kapcsolatra, meg nem is kívántam, de most hirtelen rám zúdult az egész.
2018. jan. 8. 21:18
16/27 anonim válasza:
Azzal, akinél többet érzel fizikai vonzalomnál már amikor meglátod. Ha ilyen még nem volt, akkor nem találtad meg a megfelelő embert.
17/27 A kérdező kommentje:
Na mindegy, köszönöm a válaszokat, a 13-as tetszett a legjobban. :)
2018. jan. 8. 21:19
18/27 anonim válasza:
Köszi! Akkor fél 3-kor a Fővám téri metrónál. Rózsaszín pulcsiban leszek, szerintem megismersz. :-)
19/27 anonim válasza:
Ne is kavarj fűvel-fával. Elég leszek én is.
Üdv: A bokor
20/27 anonim válasza:
Vagy gyere a nyúckerbe a tezsvíreim majd jól megraknak! (Muhahahaha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!