Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kb. minden 2. fiú tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. minden 2. fiú tetszik nekem, hogyan döntsem el, kibe vagyok tényleg szerelmes?

Figyelt kérdés
Még sosem volt kapcsolatom, és amikor pl. buszon/metrón utazom, beindulok egy csomó fiú/férfi láttán. Tudom, hogy ez amiatt is van, mert már szükségem lenne arra, hogy valaki megrakjon, de nem akarok csak úgy fűvel-fával kavarni, a komoly kapcsolat híve vagyok, de úgy érzem, az első pasival összeállnék, aki leszólít... Tudom, semmi értelme az írásomnak, lényeg a lényeg, nem bírok a hormonjaimmal. Üzeneteket nem kérek, nem vagyok a netes társkeresés híve.❤
2018. jan. 8. 21:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%
Holbap várlak 14:00 kor a fák sűrüjében
2018. jan. 8. 21:03
 2/27 anonim ***** válasza:
77%

Nem baj, úgyis kapsz.

A kérdésednek egyébként abszolút semmi értelme. Kevered a szerelmet a fizikai vonzalommal pedig a kettőnek semmi köze egymáshoz.

Ahogy írni szoktam, szerelmet akkor érez az ember amikor már egy ideje együtt van valakivel, kiismerte, tisztában van a hibáival/hiányosságaival, de amikor ránéz akkor azt érzi, hogy neki mégis ez a "mamlasz" kell.

Neked pusztán viszket a puncid és szeretnél dugni végre. Senkibe nem vagy szerelmes mert nem is ismered ezeket az embereket. Működnek a hormonok és ennyi.

2018. jan. 8. 21:05
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg van olyan, akinek ennyire fingja nincsen a párkapcsolatokról meg az érzésekről? Tényleg ennyire nincs semennyi önismereted?
2018. jan. 8. 21:05
 4/27 anonim ***** válasza:
15%
Neked nincs értelmed 2es
2018. jan. 8. 21:06
 5/27 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok a netes társkeresés híve. Holnap fél 3-kor a Kálvin téri metróállomáson?
2018. jan. 8. 21:07
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
Mit képzelsz Kolompér
2018. jan. 8. 21:10
 7/27 anonim ***** válasza:
63%

Valóban, igazad lehet. Megyek is sírni a sarokba. :(

2018. jan. 8. 21:10
 8/27 anonim ***** válasza:
0%
Na azért jaguar
2018. jan. 8. 21:11
 9/27 A kérdező kommentje:
Próbálom újrafogalmazni akkor: ha ilyen sok ember iránt érzek fizikai vonzalmat, úgymond alacsonyak az elvárásaim a külsőt illetően, mi alapján szűrjem ki, kivel ismerkedjek? Úgy érzem, a véletlenen fog múlni, kit sodor elém az élet és ismerem meg jobban, hogy ne csak a külsejét szeressem, hanem mint személyt is. Azt hiszem, ideje lenne aludni menni, mert baromira nem tudok már fogalmazni. :D
 10/27 anonim ***** válasza:
És emlékezz erre a napra
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!