Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Enyhén perverzek hogy találhatnak igazi párkapcsolatot?
Elmondom az őszintét, hogy mi a szitu. Aztán ha valaki trollkodni vagy oltogatni akar, tegye, nem rólam fog szólni.
40+-os pasas vagyok, elvált, gyermektelen. Nem én lértem, hogy legyen pár perverzióm, de mára elfogadtam őket. Ez enyhén belekóstol a BDSM és a FETISH témaköreibe, bár nem durván. Medical fetisiszta vagyok, azaz izgat az orvos beteg szerepjáték, kimaxolva benne a kiszolgáltatottságot. Nem vagyok kizárólag dom vagy sub, felváltva mindegyik szerep érdekel. Illetve a lábfétis is bennem van, fel tud izgatni a sovány, kissé véreres, csontos női lábfej (nem a kövérkés).
Arról már olvastam, hogy nők között is vannak perverzek, vagy legalábbis olyanok aki a vanillasexen túllátnak és másra vágynak. Nem hiszem, hogy az én perverzióim annyira lehetetlenek lennének. DE! Sajnos társkeresőkről ki szoktak tiltani, ha a bemutatkozómban ezekről írok. Azt javasolják, hogy menjek alkalmi szexpartner keresőkre. A baj csak, az hogy egy monogám párkapcsolatra vágyom, olyan nővel, akivel kölcsönösen kiélhetjük a vanillán túli vágyakat is.
Gyakorlottabb társkeresők és/vagy "perverzebbek"! Ti hogy indulnátok el ezen az úton?
(azért kérném, hogy használható válaszok jöjjenek, köszi)
Nem vettem oltogatásnak az elfojtással kapcsolatban leírtakat.
Én közel 30 éve fojtom el magamban és ez alatt az idő alatt az derült ki számomra, hogy ez csak a"frusztoszteron" szint maximumra emelkedését hozza maga után. Így most úgy döntöttem, hogy stratégiát váltok. Persze ettől még az eszemmel tudom, hogy csekély esélye van a beteljesedésnek, de ez a csekély esély még mindig bizakodtatóbb, mint eltemetni a dolgot és beletörődni a sohába.
a nők többségének ilyen korban a szex már nem olyan fontos tényező mint mondjuk 20-30 között. ennek ellenére meg lehet találni azt aki hozzád illik, én is kitartó kereséssel találtam meg a feleségemet aki domina hajlamait éli ki rajtam, a legnagyobb örömömre. pedig az én vágyaim tényleg kicsit extrémek voltak, erényöv, latex stb, bár még ez sem a legdurvább sztem, de a legtöbb nő, akivel eljutottunk mondjuk egy vanilla kikötözésig, vagy egy kis szerepjátékig, futva menekült amkor meghallotta h ilyen vágyai is vannak (pedig nem az első randin álltam elő ezzel, elhiheted).
egyszóval csak idő és némi szerencse kérdése, de ha tényleg fontos neked és onstop keresel előbb utóbb találsz hidd el.
Miért szidnánk meg érte, szerintem ez tökre elfogadható ha valakinek enyhébb parafilliája van.
Pedókat, szadista gyilkosokat itélik el inkabb.
Am lehet hogy ártatlannak tűník ez a strandlabdán/lufin hancúrozós dolog, am a legtöbb nő "hülyén" érzi magát, vagy fél hogy kipukkad alatta, esetleg leesik róla. Próbálkoztam ezzel a strandos dologgal, de nem jött össze. Még a prostikat se mindig lehet rá venni.
Bocsi, tudom sokára írok, de gondolom még érdekel a téma. Én Smpixit nagyon tudom ajánlani, igaz én lány vagyok. Elsőre nem túl bíztató, főleg hogy szexpartner keresőnek van cimkézve. De én egy csomó jófej emberrel összebarátkoztam ott akikkel nyilván hasonló az érdeklődés. (Igaz össze nem jöttem senkivel onnan, mert beleszerettem másba, de nem ez a lényeg...) Tényleg eljöttek személyesen, nem voltak baltás gyilkosok sem. A BDSM partykat is ajánlom, vannak kisebb-nagyobbak Magyarországon is. :) Máshol én eddig nem ismerkedtem össze hasonlókkal sajna.
Nem keresek párt!!!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!