Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen ezzel a csajjal? Hogy utasítsam el? (sokszor megcsókol)
3 hónapja kb ismerek egy lányt, az első 2 hétben nagyon megvolt a kémia, minden jó volt. Ez egy baráti társaság.
Szóval valaki feltette a kérdést, hogy mi lesz velünk? beszéljük meg...
A lány azt mondta, hogy dugópajtik legyünk, nekem ez olyan megalázó volt, és hülyén viselkedtem vele. Aztán azóta nagyon sokszor összevesztünk.
Közben volt csávója, mikor összevesztek egy buliban és a csávó hazament, akkor megcsókolt, majd később nem emlékezett rá (ital miatt).
Nem rég egy buliban ismét ott voltunk, mikor látott félrehívott megölelt, meg mondta, hogy menjek el a szülinapjára. (előtte szintén fasírtban voltunk és nem beszéltünk)
Azt mondta, hogy nagyon szereti a társaságot és nem akar senkitől semmit, velem már ugye megtörtént de ez van. Mondtam hogy jó de akkor én kavarni fogok a barátnőjével, azt mondta hogy fordítva hogy esne nekem ez?? mondom rajta bárkivel lehetsz nem leszek féltékeny.
Azon a bulin szintén megcsókolt 2x is (ismét ittasan)
Majd ráment egy haveromra.
Igazából, én már egy jó ideje kiábrándultam belőle olyan téren mint nő, max mostmár megdugnám ha akarná, azt is gumival.
Csak ez nekem gáz, hogy a szórakozóhelyen akarok ismerkedni ő meg megcsókol, nem mintha nem lenne jó nő, de ilyet én a barátnőmmel csinálnék csak.
Most ha legközelebb megakar csókolni mit csináljak neki?
25 F
A kor nem mentség, én 17 évesen sem voltam ilyen ostoba állat mint ez a csaj.
Egyébként nagyon egyszerű: mondd meg neki határozottan, hogy ne csókolgasson, mert nem jön be. Ha nem fogja fel, akkor nyugodtan lehetsz bunkó is, túléli.
Az meg a másik, hogy remélem te is tudod, hogy ahhoz marha sokat kell inni, hogy az ember ne emlékezzen semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!