Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha mindig e miatt szakad meg az összes beszélgetésem?
Figyelt kérdés
Mostanába megint belekezdtem az ismerkedésekbe de mindnek ugyanaz lett a vége.Mikor megkérdezik hogy mi a nevem oké leirom hogy legyek udvariatlan és onnantól meg hirtelen minden lány eltünik.Nem elég hogy a pofámat nem akarja látni senki nem még ennél lejebb is van hogy már akkor eltünik ha csak a nevemet irom le.
F
2018. jan. 7. 21:34
11/18 anonim válasza:
# 6
Trendiesítsd, mint Leslie:DDD
12/18 anonim válasza:
engem szép nőnek szoktak tartani többnyire a való világban. Mikor pár éve neten próbáltam ismerkedni, akárhányszor meglátták a fényképemet, eltűntek/elbúcsúztak a férfiak.
A mai napig nem értem, számomra nagyon frusztráló volt. Mindenesetre nem neten jöttem végülis össze valakivel.
13/18 anonim válasza:
Mi a neved?(írd meg privátban)
Ennyire gáz név számomra nincs, hogy ezért tűnjek el.
14/18 anonim válasza:
Gondolom rádkeres máshol is és olyat lát ( kép, bejegyzés, kapcsolatok) ami nem tetszik.
15/18 anonim válasza:
Gondolom a neved Geczi L. vagy ilyesmi lehet? Névváltoztatáson már gondolkodtál?
16/18 anonim válasza:
Valaki írja le a nevét a csávónak már nagyon érdekel..😂
17/18 anonim válasza:
Azt hittem ritka vezeték nevem van. Kiderűlt van egy falu ahol sokaknak az...amelyik városban lakom van egy másik srác kb egy koru velem vezetéknèv keresztnêv ugyanaz ,harmadik nevem nincs. Amièrt îrtam, mi van ha kêrdező helyett mindig mást találának meg....
18/18 anonim válasza:
Nincs fészbukom, de velem is volt már olyan, hogy megkérdezte, majd leírtam a keresztnevem (teljes nevet soha nem adok meg neten) és azonnal lekoptatott. Mások szerint meg szép, különleges nevem van. (Nem írom le, hogy mi. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!