Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha mindig e miatt szakad meg az összes beszélgetésem?
Mostanába megint belekezdtem az ismerkedésekbe de mindnek ugyanaz lett a vége.Mikor megkérdezik hogy mi a nevem oké leirom hogy legyek udvariatlan és onnantól meg hirtelen minden lány eltünik.Nem elég hogy a pofámat nem akarja látni senki nem még ennél lejebb is van hogy már akkor eltünik ha csak a nevemet irom le.
F
Miért? Hogy hívnak?
Waszlavik „Gazember, Petőfi, Velorex, Sámán, Szabadcsapat, Ullmann Mónika”, László „Lovag”
2. vagyok,lehet, hogy próbáld meg elviccelni vagy írd oda, hogy "Igen,tényleg ez a nevem
néha én is meglepődök/elmosolyodom rajta
kérlek, ne ez alapján ítélj meg"
Vagy nemtom
*a meglepődikes részt kihagyhatod
Vagy esetleg írhatod, hogy mások is/ általában az emerek is meglepődnek rajta; / megszoktad már a furcsálló reakciókat
Vagy nemtom,v alami hasonlót.
Vagy hogy már hozzászoktál a fogadtatásához, reakciókhoz a nevedet illetően, annak kapcsán, annak folyományaként, de ne ez alapján ítéljen meg
Hogy rendes ember vagy, nem kell bizonygatni, mert van, hogy akkor merülhet fel, hogy nem, merthogyha nagyon akarod bizonyítani. Meg az majd úgyis kiderül, hogyha írkodásba elegyedtek.
Egyébként ez tényleg ilyen sorsszerű, tehát majd az fog pozitívan reagálni a nevedre, akivel dolgod van az életben, és kellett valami, amivel csak az nem pattint le, akivel dolgotok van. Őneki még lehet, hogy külön, direkt , pluszban rádob és felkelti az érdeklődését, hogy szokatlan, fura, nemszép, érdekes, különleges, idegen hangzású neved van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!