Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják egyes férfiak, hogy pénz kell a nőkhöz?
20-25 éves korban, és sima randizgatáshoz, tehát messze nem arról van szó, hogy akkor esküvő meg gyerekek.
Manapság a nők is dolgoznak, építenek karriert, akinek olyan a szakmája, az GYED mellett is dolgozik otthonról, szóval szinte senki nem vágyik teljes eltartásra.
A randizós időszakban meg úgyis fele-fele, a programok később szintén fele-fele....
A nők 99%-a nem az eltartásra, teljes kiszolgáltatottságra, nyugdíjaskorig láblógatásra utazik.
Most komolyan mindenki arra az 1%-ra vágyik?
-lány-
Írtam is, hogy akinek olyan a szakmája.
Nem 16 éves vagyok, de amióta az eszemet tudom, dolgozom, sosem vártam el, hogy hát, majd valaki eltart.
Nem sikerül mindenkinek karriert építeni, nem keres minden nő milliókat.
Az egész élethez pénz kell nem csak a nőkhőz.
Nem mindig találsz normálisat akivel kölcsönösen kelletek egymásnak a környékeden. Találtam kicsit messzebb, havi 4szer tudunk találkozni, nekem 10k egy kanyar, neki meg pluszmunka és akkor még nem is vittem semmit (szoktam mindig valamit). Ha másért nem, ezért kell pénz a nőkhöz, de ha már itt tartunk, hozzánk is kell pénz/energia. Hülyeség ezt eltagadni. Ha nincs befektetett munka/energia/idő/pénz, akkor kapcsolat sincs. Mióta 2 nem van, azóta ez van.
31/f
Itt azzal van a baj, hogy a normális nőkből is ki akarnak spórolni mindent. Tudod, szar dolog, mikor a hidegben baktattok 3-4 órán át, mert őnagysága akkora szarrágó, hogy inkább megfagy és te is vele együtt, minthogy meghívjon valamire. A büszkesége meg nem engedi, mikor te ajánlod fel, hogy te, hallod, menjünk már be valahova, mert egyrészt fázom, másrészt ezt már rohadtul nem élvezem, harmadrészt meg fizetném a magam, de még a te részedet is, csak ne miattad szívjak itt.
Szánalmas néha, amit tudnak művelni. Nem pénz kellene a nőkhöz, hanem agy és gondoskodás. Néha nem hiszem el, hogy ekkora spúr emberek vannak.
"Tudod, szar dolog, mikor a hidegben baktattok 3-4 órán át, mert őnagysága akkora szarrágó, hogy inkább megfagy és te is vele együtt, minthogy meghívjon valamire."
Teljesen igazad van! Hidegben mindig valami beülős, meleg helyre szervezem a randit.
Mondjuk "szar dolog" (sic!), amikor a csaj lenyeli az utolsó falatot, amire meghívtam, és az utolsó korty előtt benyögi, hogy elfelejtette, de mennie kell, és pontosan tudod, hogy csak megvacsoráztattad, de soha többé nem fogod látni.
Szánalmas néha, amit tudnak művelni....
(és tudod, mi a legfurább? Hogy ott, és akkor is mosolyogva fizettem ki, miközben pontosan tudtam, hogy éppen palira vettek. És a következő, másik randin is meghívtam a következő nőt, és nem vontam le a következtetést, hogy az összes nő ilyen vagy olyan)
Mert könnyebb mást okolni, mint összeszedni magukat.
Gondolj bele, sokkal kevésbé kellemetlen arra gondolni, hogy az összes nő k+++a és minden az ő hibájuk és az illető egyszerűen csak túl jó erre a kegyetlen világra, mint arra, hogy "xy baj van velem, kezdeni kéne valamit ezzel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!