Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/40 anonim válasza:
az arca szép nagyon, férfias.
a teste nekem se az ideális, mert kicsit puhos ezen a képen.
32/40 anonim válasza:
[link] Jared Leto teste a tökély
33/40 anonim válasza:
A 32-es által linkelt testalkat jön be nekem is, legalábbis vastagságra. Nem is kell ennyire szálkásnak lennie, lehet akár egy kis pocakja is. És szerintem is túl nagydarab a kérdező által linkelt férfi. Ezt úgy értem, hogy a teste túl nagy a fejéhez képest, nem úgy, hogy hozzám képest nagy.
172 cm, átlagos testalkatú nő.
35/40 anonim válasza:
Imádom, tökéletes, nem tudok betelni vele! Kár, hogy épp dolgozok és nem tudok többet nyáladzani rá :D 160 centis nő vagyok, és Ő a TÖKÉLY <3
39/40 anonim válasza:
A híresek és gazdagok 100-as listáján rajta van, gázsija 37 000 000 dollár szereplésenként. Amennyiben nem jönne be neked a teste kérdező a közel 500 000 000 dolláros vagyon csak dob rajta annyit, hogy legalább egy esélyt a randizásra :)
40/40 anonim válasza:
Nekem 190 cm 75-80 kg vekonyan izmos a nyero es 17-25 evesig.
N/33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!