Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok az izom, számomra is nagydarab, a zsír része pont jó.
Ha kevésbé lenne kockás a hasa, kevésbé lenne izmos a karja és a válla, akkor rendben lenne.
Felnőtt vagyok, lassan harminc, pont 170cm és átlagosan vékony.
Az ideális férfi méret egy Mes pulcsit kitöltő, kicsit izmos, kicsit zsíros(nem szálkás), sportosan vékony férfi. Már több kérdés alá linkeltem, keress hasonló kérdéseket kérdező. Szerencsére a legtöbb férfi pont olyan átlagos alkatú, amilyenre én bukok.
Pontosan, a legtöbb férfi alkata nekem is tetszik.:) Az a tipikus lejár néha edzeni meg kocogni, látszik is rajta, de semmi extra, egyszóval tökéletes. :)
Amúgy 167-169 cm körül vagyok és én is elmúltam már 18 éves rég.:) Ilyesmi alakom van ( [link] nem mondanám csontsoványnak. Nekem az az ideális, mikor a férfi csak egy kicsit "nagyobb" nálam. Kicsit magasabb, kicsit szélesebb a válla, kicsit keskenyebb a csípője, férfiasan. Nem kell ahhoz ekkorának lenni, mint az általad linkelt fickó. De ízlések és pofonok.
Na ezentúl álljatok neki nőt keresni fiúk, mikor már Chris Hemsworth-ot is szapulják a nők!
Hihetetlen.
A teste jol nez ki,de arcra oreg nekem. En a fiatal sracokat szeretem 20-25 kozott. Lehetne vekonyabb (-10 kg) meg szalkasabb.
N/33
Hogy a csába ne lenne már nagydarab, 190 centi, ezen a képen 100kg körül lehet.
Képen 100%-ig bejön, élőben viszont egyszerűen túl nagy lenne hozzám (168/61).
Nekem nem nagydarab,
Kb. a párom is ilyesmi, a színésznél kicsit magasabb + nem kockás a hasa.
25/165/63
Igen, számomra ez az ideális, szexi nagyon :D Nem is értem azokat a válaszolókat, akik szerint nagy darab, pedig én is vékony, átlagos magasságú nő vagyok (170/54)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!