Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg ez lenne az ideális test alkat számotokra? Férfiakon.
Nem olyan régen olvastam és kerdeztem meg lányokat hogy ez tényleg igy van .
Ezek nektek mennyire jőn be és melyik az ami , nektek kell hogy legyen egy férfin .
Széles váll/mellkas
Keskeny csipő
Erős kar ( eres kéz ) ezt nem tudtam hova rakni mikor olvastam és kérdeztem embereket de azt mondták hogy szexi az eres kar.
Lapos akár kockás has.
Erős vádli
Széles hát.
Kemény fenék.
Most nem raknám bele az arcot és a személyiséget, mert az előbbit nem lehett változtatni az útobi meg ugy is később derűl ki.
Kőszi előre is , 27/f
Nekem az arc számít.
Ugyanis az alapján tudom eldönteni, hogy szimpatikus vagy antipatikus valaki, és ha az utóbbi, akkor lehet akármilyen jó teste, nem fogom vonzónak tartani.
21/L
Sokkal régebben találtam ezt a képet itt az oldalon , itt kb minden meg van a srácnak amitt le irtam. De ahogy emlékszem ő is gondokal küzkődik , par kapcsolatok terén.
Gondolom arcal lesz/van gond , mert itt mindenki azt mondta hogy az az alap .
Mindenkinek más az ideál. Könyörgöm fogjátok fel!
Lehet, hogy a Gizinek az ideálja a Pisti teste, de a Katikának már lehet, hogy a Misié.
6#
Annak a srácnak biztos nem a teste miatt van problémája.
Szerintem egy tahó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!