Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban lehet azt mondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban lehet azt mondani, hogy leegyszerűsítve így működik a társkeresés?

Figyelt kérdés

A férfiak küzdenek a nők kegyeiért, ezért fontos hogy minél jobban fejlődjenek, feleljenek meg a nőknek. A nők meg csak pislákolnak és várják a férfiak közeledését és csak válogatni, majd választaniuk kell.

Ha egy férfi abszolút nem így gondolkodik, tehát nem küzdő típus, nem udvarol a nőknek, akkor egyedül marad?

2018. jan. 3. 15:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Így van, ezért vagyok 24 évesen szűz. Ez teljesen igaz.
2018. jan. 3. 15:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Egyébként ugyanez zajlik az állatvilágban is, csak ott vérre megy a versengés. A kanok leölik egymást a nőstényért, és a legerősebb termékenyíti meg.
2018. jan. 3. 16:16
 13/20 anonim ***** válasza:
72%

Nem.

A dugópajti-keresésre tulajdonképpen rá lehet húzni ezt a sémát, de egy TÁRSkeresés abszolút nem így működik.

2018. jan. 3. 16:35
 14/20 anonim ***** válasza:

Dehogynem, hisz ha én nem kezdeményeznek senkinél, akkor majd más fog helyettem, és sose lesz barátnőm. Nálam sose fog egy nő se kezdeményezni. Ha pedig kezdeményezek, akkor el kell varázsolnom, le kell nyűgöznöm, mivel az átlagos külsőm nem elég ahhoz, hogy engem válasszon.

2018. jan. 3. 16:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért kell lepontozni Áfonyát, tökéletesen egyetértek ferfiként amik elhangzottak a hozzászólásaiban. Nem vagyok sem a párja (ahogy olvasom a kommentjeit, sajnos 😂), sem ismerőse, hogy elfogult legyek, de inkább "csapnám a szelet" egy hasonló nőnek mint ő, mint egy könnyebben megkapható, buta ribizlinek. Egyrészt a kihívás faktor, másrészt, nálam az iq+eq páros többet nyom a latban, mint egy kirakott mell vagy pózolva csücsörítés az instán style (jajj).

#lehetlepontozni #recentlybecameafonyafan 🤪

2018. jan. 3. 16:51
 16/20 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy van, aki ezt tapasztalja, mert rossz embereknél próbálkozik, attól még nem lehet kijelenteni, hogy "a társkeresés így néz ki"...

Nálunk pl én tettem meg a legelső lépést a párom felé nő létemre, és az ismerkedés elejébe is kicsivel többet raktam bele.

Akkor?

2018. jan. 3. 17:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Én nem azt veszem észre , hogy annyira küzdenének.

Persze lehetőségek adottak mindig, vagyis lenne miből választanom , csak sajnos ha már a "minőséget" is szemügyre veszem akkor elég szegényes a lista.

Ugyanis a legtöbbjük csak szexet akar. És nem hajlandó energiát fektetni abba, hogy megismerkedjünk mert persze van olyan csaj aki simán oda adja magát aztán gondolja minek harcoljon ha megkaphatja azt a csajt is. És én nem azt mondom , hogy csak a férfinak kell tepernie, hanem mindkét félnek ugyanannyi energiát kellene belefektetnie. Csak a szerepek mások a férfi akiben elvileg él a vadászösztön meghódítja a nőt, a nő pedig elcsábítja a férfit. Szerintem ez lenne a normális felállás csak már nagyon megborult a rendszer.

Alig lehet megbízni az emberekben.

És igen nekem is fontos a külső , úgy gondolom , hogy amit én nyújtok szintet azt mástól is elvárhatom. Most nem fogom leírni milyen vagyok, van egy reális kép magamról.

Szóval szinte ha a baráti körödből nincs olyan akivel ismerkednél azt mondom szinte lehetetlen vagy oltári nagy szerencse kell hozzá.

Én ezt tapasztalom ettől nem kell hogy egyet értsen velem mindenki.

2018. jan. 3. 18:10
 18/20 Lifeishard ***** válasza:
Áfonya válaszai szerintem is korrektek, ezt férfiként mondom.
2018. jan. 3. 22:46
 19/20 anonim ***** válasza:

A kivétel erősíti a szabályt... Nem mondtam, hogy nincsenek kivételek, én csak az általánosságról beszélek. Egyébként biztos azért kezdeményeztél nála, mert már előtte lenyűgözött vagy mert jól néz ki, vagy kettő együtt. Szóval részben igaz rátok is az állítás.

2018. jan. 4. 10:28
 20/20 anonim ***** válasza:

Évek óta barátok voltunk, és szimpatikusak egymásnak, csak sokáig egyikünk se mert lépni.

Magamat csak példának írtam, az összes ismerős párnál azt látom, hogy a csaj is bőven tesz bele az ismerkedésbe.

Ez alól kivétel, mikor valamelyik pasi haverom szexpartnert keres, akkor tényleg kb csak ők törik magukat. Párkapcsolatra nem jellemző ez.

2018. jan. 4. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!