Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az evolúciós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az evolúciós dolog, hogy a gyenge, béta férfiaknak a domináns nők tetszenek?

Figyelt kérdés
Velük akarják kompenzálni a gyenge, rossz génjeiket, hogy az utód egészséges, erős legyen.
2018. jan. 3. 11:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kezdem értenni, hogy miért fogok azóta folyamatosan mellé, mióta összeszedtem magam a legutóbbi kapcsolatom óta... Többet néztek dominának, mint szerettem volna, holott akar a fene egy férfit irányítani meg megmondani neki a tutit.
2018. jan. 3. 13:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Én úgy látom, tapasztalaom sok éve már, hogy a párkapcsolat akkor működőképes ha kiegészítik egymást a felek, tehát igen, egy alfa nőt nagyon tud szeretni és a kedvében járn egy béta férfi, hiszen meg akarja tartani.

Míg egy alfa férfi nem fog teperni az alfa nőért, hiszen bárkit megkaphatna. És ez fordítva is működik.

2018. jan. 3. 14:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Mert egy "alfa nő" nem kaphatna meg bárkit? Vicces vagy.:D
2018. jan. 3. 14:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Amúgy miért dobálóztok etológiai fogalmakkal? Méghozzá olyanokkal, amik nem a humánetológia tárgykörébe tartoznak... Én sem beszélek belsőégésű motorokról, mert valószínűleg rajtam röhögne minden szakmabeli...
2018. jan. 3. 14:03
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Az alfa nő sem alfa férfit keres, hanem olyan béta férfit aki egyéb előnyökkel jár.
2018. jan. 3. 14:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát azt elhiszem. Főleg, hogy szerencsétlen nem is létezik.
2018. jan. 3. 14:47
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Semmi köze az evolúcióhoz. Én is nyámnyila, alacsony, sovány béta pasi vagyok mégis iszonyatosan vonzódok a filigrán, visszahúzódó, félénk csajokhoz is. Ennek inkább az a magyarázata, hogy egy lúzer pasinak nagyobb esélye van egy karakán, erős nőnél abból kifolyólag, hogy az talán kevésbé felszínes és sokkal kompromisszumkészebb (vagy akár kezdeményezőbb), mint egy nyálas, egoista pi**a, aki gyakorlatilag csak egy magas, izmos tökéletes álompasival hajlandó szóba állni. A domináns nőknél meg - persze bizonyos szintig - egy kevésbé előnyös pasinak is több esélye van, főleg egy "gyors kalandra".
2018. jan. 3. 16:17
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Mi az, hogy alfa nő meg alfa férfi? Hülyeség az egész.

Egy topmodell alkatú lány pl. alfa nő? Testileg lehet, hogy csúcs, de egyéniségre egy csomó ilyen lány egyáltalán nem érdekes, vagy épp domináns és van, hogy kifejezetten butuskák az ilyen lányok.

Ugyanakkor meg ismerek egy csomó domináns nőt, akik sikeresek, vezető beosztásban vannak, intelligensek, határozottak, de nem a legtökéletesebb testű álomnők.

Pasiknál is, egy csomó kockás hasú kigyúrt menőcsávó buta mint a föld, gyakran semmi jövőképe, egója az ugyan épp van, csak nincs mire. Akkor ez most "alfa" férfi?

És az, akinek egzisztenciája, milliós jól fizető állása van, intelligens, de nincs kigyúrva, az most hol helyezkedik el a görög ábécében?

Az élet nem fekete-fehér, nincsenek alfák, béták meg hasonlók, emberek vannak.

Aztán valakinek vagy bejössz a domináns személyiségeddel, valakit meg épp, hogy idegesít. Mindenki mást keres.

A neodarwinista hülyeségekkel meg az állatkertbe menjetek.

2018. jan. 7. 13:11
 19/19 anonim ***** válasza:
jól írod előző.
2018. jan. 7. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!