Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el azt a lányt aki nem érdeklek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon szimpatikus számomra. Korábban beszélgettem vele. Elsőnek nagyon jól elbeszélgettünk de a második beszélgetésünk alkalmával összezavart. De ez köszönhető a bambaságomnak és a tapasztalatlanságomnak is. Azóta minden nap látom mivel egy vonattal utazunk haza és ugyanabban az iskolában is tanulunk. De ha belegondolok mit is akarhattam én tőle egy magamfajta és persze nem is vagyunk egy világ. Ő egy gyönyörű lány én pedig....

2018. jan. 2. 17:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Valamit nem értek. Tegnap az iskolában ültem a padon és Ő nem messze állt tőlem. Sajnos én nem néztem rá mert próbáltam elfelejteni de nem megy. Nem néztem rá de Ő felém fordult és hosszasan nézett mert elmondta nekem a barátom és kérdőre is vont, hogy miért nem néztem rá. Azt mondta látta rajta hogy azt várta, hogy rá nézzek.
2018. jan. 5. 09:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Mit kéne érteni? Kösd fel a gatyád, menj oda, hívd el randira. Szóból ért az ember, ő is meg te is. Ha elhívod, akkor ő megérti végre, hogy érdekel téged, és ha arra igent vagy nemet mond, te is megtudod végre, hogy őt érdekled-e vagy sem.

Azért nem tudod elfelejteni, mert még mindig nyitva van a lehetőség, hogy érdekled őt, és tudod, hogy csak oda kéne menned. Hívd el, aztán ha elutasít, akkor tudod, hogy ennyi volt, és könnyebb lesz továbblépni. Ha meg igent mond, akkor hajrá!

2018. jan. 5. 09:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon félek.
2018. jan. 5. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!