Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép/átlagos nők! Mit tennétek, ha egy autóbaleset következtében csúnya nővé válnátok, akihez képtelenek vonzódni a férfiak?
Figyelt kérdés
Tehát a lehetőségek:
1. Szép férfiprostit béreltek.
2. Szexmentes életet éltek, amíg meg nem haltok.
3. Beéritek egy előnytelen külsejű, de rendkívül perverz, kanos férfival, aki számára a külsőtök nem jelent akadályt.
2018. jan. 2. 16:04
11/17 anonim válasza:
Egyrészt ez k****ra nem vicces, masrészt mef képzeld, de olyan nők vagy férfiak is élnek parkapcsolatban akiknek valami balesetben összeroncsolódott az arcuk.. szóval bekaphatod
12/17 anonim válasza:
Itt vagyok és élek és rengeteg autóbalesetes pasi gondolja ugyanezt. Van választék! Köszi
14/17 anonim válasza:
Mármint mielőtt félreértené valaki (bár a 0%-ból ítélve félreértődött), a kérdező a hülye, hogy felmerül benne: a nők csak akkor lehetnek egy szinten a férfiakkal, ha roncsolódik a testük. Bár tény, hogy ez inkább szánalmas, mint vicces.
(10-es voltam)
15/17 anonim válasza:
3-as: "Keresnék egy sorstárs vagy legalábbis megértő férfit, aki..."
... aki jóképű...
16/17 anonim válasza:
A kettest választanám. És mivel gazdag nem vagyok; a műtétekre szükséges pénzgyűjtéshez meg idő kell, így bezárnám magam(elbújnék sírni, hogy már nem vagyok vonzó; a tükröket meg leszerelném és kidobnám, széttörném a pi....ba)és idővel(vagy lehet, hogy azonnal)öngyilkos lennék.
17/17 anonim válasza:
A legjobb lenne nekem egy süket-néma és vak csaj, aki persze azért jól néz ki. :) F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!