Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e az oka egy beteljesületlen szerelem annak, hogy társkeresési problémákkal küzdök?
Nos körülbelül egy éve annak, hogy felszállt a rózsaszín köd.17 éves koromtól kezdődően durván 3 évig szerettem egy srácot, akivel legjobb barátok voltunk. Bár többször is felmerült, hogy többet akarunk egymástól, végül sosem jöttünk össze, főként miatta. Ő mindig igyekezett barátnőt szerezni magának, de ha éppenséggel volt is neki, akkor is állandóan kereste a társaságom, féltékenykedett, ha megtetszett nekem valaki stb. Én is szerettem volna tovább lépni, de sosem sikerült, hisz végülis mindig ott volt nekem ő, nem is igazán vettem eszre mást.
Idővel... talán ahogy nőni kezdtem, elavult bennem is az érzés és annak ellenére, hogy bevallotta, szeret engem és mindig is szeretni fog, sikerült kiszállnom a mókuskerékből.
Sokszor kérdezik, hogy szép lány létemre, miért nem volt soha senkim és miért nincs jelenleg sem, ettől kissé elcsesz*ttnek érzem magam. Most azonban kezdek rádöbbeni, hogy talán ez lehetett az oka, hogy senki sem vett észre, senkinek nem tudtam megnyílni. Azt szeretném tudni, hogy volt-e más is ilyen helyzetben még és sikerült-e idővel véglegesen továbblépnie, újra szerelembe esnie?
21/L
Szia,
Igen jól látod, a beteljesületlen szerelem "terhét" hordtad/hordod magadon pszichológiailag. Fontos lezárni azt az időszakot, ez nem megy egyik napról a másikra (neten utánaolvashatsz, hogyan is).
Most a legfontosabb hogy
1, tényleg totál zárd ki azt a srácot, aki csak játszadozott veled. Normális férfi egy visszafogott női biztatásra lépni fog, ha kellesz neki.
2, törődj magaddal! Nem baj, hogy nem volt kapcsolatod 21 évesen. Nekem az első normális kb 20 évesen volt, oda se neki. Annyi pasi lesz még az életedben....
Szóval próbáld meg kideríteni, milyen párt keresel, és hogy egyáltalán mi fontos Neked, mint embernek a világban és egy másik emberben. A huszas éveid eleje erről szól. :)
Ahogy jobban rájössz, mi az ami neked fontos, érték, úgy jönnek majd azok az ismeretségek, amik szintén értékesek lesznek, barátok, és jó eséllyel párkapcsolat is.
De ehhez fontos hogy pszichésen végre lezárd a régi kapcsolatot. Gondold át, mit kaptál a sráctól, és miért akarod végre mégis elengedni és továbblépni.
Én 28 éves férfiként vagyok ugyanebben a helyzetben. Régen a túlsúlyom miatt nem ment a csajozás, és nem volt önbizalmam se. Aztán rászántam magam az életmódváltásra, rögtön jött egy régi lányismerős, aki bevallotta, hogy én lennék neki a férfiideál, ha...
Na, még keményebben nyomtam a kondit, leadtam 50 kilót, teljesen átformáltam a testemet. De nem az történt, amire most mindenki számítana. Barátzóna lett a dolog vége, valójában csak arra kellettem neki, hogy az exe által tönkretett egoját simogassam kicsit. Vagyis pótléknak kellettem. Én hülye meg azt hittem, hogy ha kitartó vagyok, akkor talán lesz esélyem. Több mint egy évig tartott ez a herce-hurca, mire kiszálltam belőle.
Régen a kövérségem miatt nem volt önbizalmam, most meg a beteljesületlen szerelem miatt. Teljesen introvertált lettem, mindig sz@r kedvem van, és képtelen vagyok más lányok után lelkesedni, mindenkiben őt keresem. És fogalmam sincs, mennyi időbe fog telni, mire továbblépek. Ráadásul az idő is sürget, hiszen hamarosan 30 leszek.
Szóval örülj, h ennyire korán átestél ezen. Mire annyi idős leszel mint én, valószínűleg rendeződni fog a magánéleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!