Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy kiverjem a fejemből?
Én a helyedben mindkét kapcsolatot leépíteném, az elsőt nyilvánvalóan azért, mert ha akarna tőled valamit, akkor nem egy másik csajjal jött volna össze helyetted, mikor szakított az előző nőjével. A másodikat azért, mert ugyanaz mint a másik, miért csinálnád meg ugyanazt a hülyeséget kétszer?
Mennyire érzed magad jól ezzel az új emberrel? Ha nagyon és megéri, hogy fél-1-2 év múlva előálljon neked azzal, hogy "bocsi szerelmes lettem valakibe ennyi volt", akkor maradj vele. Viszont ha most kiszállsz akkor nyilván kevésbé kötődsz még hozzá és könnyebb lesz megszakítani vele a kapcsolatot. Az nem megoldás, hogy azért maradsz vele, hogy a másikat felejtsd.
Nem a másik elfelejtése miatt, hanem mert kezdek beleszeretni. Az előző meg lusta kikelni a kényelmes életéből így összejött valakivel aki a közelben van. Nem mentegetem, de biztos ez is hozzátett a dologhoz.
A mostanival semmi konkrét nincs megbeszélve, csak összegabalyodtunk egy kicsit, és előtte próbált ugye közelebb kerülni hozzám. De nem érzem úgy hogy bármi komoly kisülhetne belőle.
Egyébként köszönöm a választ. Sejtettem hogy a leépítésen kívül nincs igazán más lehetőség. Csak lelkileg vagyok gyenge ezekhez. Bántani fog, hogy nem fogok róluk tudni. Főleg hogy a mostanit munkából kifoylólag nem fogom tudni elkerülni..
Persze, megértelek. Viszont az, hogy azért jött össze a másik csajjal, mert közelebb van ez is sok mindent elárul. Pl, ha veled jött volna össze, akkor ugyanolyan kényelmes maradt volna, szerintem elvárta volna, hogy te többet áldozz a kapcsolatra, ha már ő feláldozta a kényelmét.
Az elején nehéz lesz, hogy nem beszélsz velük, de szerintem ezekre mindig sokkal több energiája megy el az embernek, mint amennyire megérné, szóval ha helyettük magaddal tudsz foglalkozni, akkor lehet, hogy feltűnik valaki, akire tényleg érdemes időt szánni. :)
A lényeg, hogy ha elhatároztad magad, akkor tarts ki mellette!
Nem került kispadra. Ha rajtam múlna összejönnénk. De szerintem ő nem akar ilyesmit. És félek hogy megint összetöri a szívem valaki, bármilyen hülyén is hangzik.
Nem akarok mégegyszer összetörni. Szerintem csak meggondolatlanságból próbálkozott be nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!