Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon gáz? Mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz? Mit csináljak, hogy kiverjem a fejemből?

Figyelt kérdés
szerintetek gáz amit csinálok,kb október óta nagyon elszaladt velem a ló,volt egy barátom,akiért nagyon oda voltam,még senki iránt nem éreztem olyat,és elég csúnyán elbánt velem,nagyon megbántott,de azóta is van,hogy ha találkozunk,mondjuk buliban,ha valaki rám van kattanva megvéd,vagy odajön megölelni/megfogja a kezem,és nagyon fáj a szívem.és kb 4 hónapja nagyon megváltoztam,de utálom magam,előtte alig volt kapcsolatom fiúkkal,nagyon sok fiúnak tetszem,de csak rendes fiúknak adtam esélyt,viszont amióta szakítottam ezzel a fiúval már 10 fiúval csókolóztam,4 hónap alatt,ez nagyon gáz,igaz nem idegenekkel vagy valami,és mindig megbánom,undorító,de nem tudok mit tenni ellene,mert azt hiszem kevésbé fog fájni amit tett az a fiú,nem akarok ribanc lenni,18 vagyok mindjárt,mész szűz vagyok,az is leszek mígy nem jön az igazi.de ezzel a csókolózás témával nem tudok leállni,de nagyon le akarok,mit csináljak?
2013. febr. 10. 01:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám ,hogy összefüggésben áll a két eset egymással.

Én inkáb arra gyanakodom, hogy mint emlitetted lassan 18 leszel és ugyebár ebben ak orban a lányo kegy része megbolondul és mindenki halmozza az élvezeteket. Te viszont harapófogóba keürltél mert nem akarszk ilógni a sorból de mégis szeretnéd kiengedni a fáradtgőzt. butaság lenne részemröl azt mondani hogy semmi para nicns veled, inkább azt mondanám, hogy "érthető" a reakciód, hiszen vágy egy értelmes kulturált partnerre akivel sok időt tőlthetsz együtt. Vannak ilyenek is de azok ritkán fordulnak meg oylan bulikban ahol az orgiára épül minden :)

2013. febr. 10. 01:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Legalább nem feküdtél le egyikkel sem, az is haladás.
2013. febr. 10. 01:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Prof. Shevy

Igazából nekem annak tűnik,sose voltam ilyen,viszont ahogy ezzel a fiúval vége lett,máris elkezdtem ezt,szeretnék olyan fiút,akiért oda vagyok,és szeretem,de nem tudok senki irán így érezni.köszönöm a válaszodat :)

2013. febr. 10. 02:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

ma 02:09

Lehet, hogy én vagyok az ;)

A szerelmet sose keresd, kedves kérdező. Mindig váratlanul csap le, amikor épp nem számítassz rá. Lehet az utcátokban, a villamoson, vagy akár egy mozifilm nézése közben, vagy a zöldségesnél. Sosem lehet kiszámítani és ez benne a szép, amikor két ember hirtelen egymásra talál és rozsaszín felhők meg miegymás vesz körül titeket :)

2013. febr. 10. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.