Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon gáz? Mit csináljak, hogy kiverjem a fejemből?
Én nem mondanám ,hogy összefüggésben áll a két eset egymással.
Én inkáb arra gyanakodom, hogy mint emlitetted lassan 18 leszel és ugyebár ebben ak orban a lányo kegy része megbolondul és mindenki halmozza az élvezeteket. Te viszont harapófogóba keürltél mert nem akarszk ilógni a sorból de mégis szeretnéd kiengedni a fáradtgőzt. butaság lenne részemröl azt mondani hogy semmi para nicns veled, inkább azt mondanám, hogy "érthető" a reakciód, hiszen vágy egy értelmes kulturált partnerre akivel sok időt tőlthetsz együtt. Vannak ilyenek is de azok ritkán fordulnak meg oylan bulikban ahol az orgiára épül minden :)
Prof. Shevy
Igazából nekem annak tűnik,sose voltam ilyen,viszont ahogy ezzel a fiúval vége lett,máris elkezdtem ezt,szeretnék olyan fiút,akiért oda vagyok,és szeretem,de nem tudok senki irán így érezni.köszönöm a válaszodat :)
ma 02:09
Lehet, hogy én vagyok az ;)
A szerelmet sose keresd, kedves kérdező. Mindig váratlanul csap le, amikor épp nem számítassz rá. Lehet az utcátokban, a villamoson, vagy akár egy mozifilm nézése közben, vagy a zöldségesnél. Sosem lehet kiszámítani és ez benne a szép, amikor két ember hirtelen egymásra talál és rozsaszín felhők meg miegymás vesz körül titeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!