Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy kiverjem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy kiverjem a fejemből? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés
A barátommal [nevezzük L-nek] kb. két éve vagyunk együtt. Igazából \'bosszúból\' jöttem vele össze, mert a volt barátom [nevezzük K-nak] megcsalt. Nem gondoltam, hogy komolyabb is lehet, csak a bosszúvágy hajtott [tudom, szörnyű gyerekes dolog, de most nem ez a lényeg], de aztán mégis sikerült beleszeretnem L-ba, és azóta is együtt vagyunk. Csakhogy K-nak szokása, hogy 2-3-4 havonta rámír msn-en [csak így tudjuk tartani a kapcsolatot, mivel ő pesti, és nem utazgatok Pestre, régebben is csak miatta tettem], hogy ő belátja, hogy hülye volt, és szeret még, és azóta se volt olyan senkivel, mint vele, és hogy ha szétmennénk a mostanival, akkor ő vár... Nincs is ezzel semmi gond, felfogtam - és úgy vagyok vele, hogy persze, álmodozzon csak, aki egyszer megtette, másodjára is meg fogja tenni, főleg, ahogy a környezetét és őt is ismerem [sokmindenbe belevihető a srác...]. Csakhogy pár napja kiderült, hogy barátnője van - msn kiírásából ítélve ["imádlak Picim", stb.]. Mivel nemrég beszéltünk arról megint, hogy ő vár, ezért ez nekem nagyon rosszul esik. De fogalmam sincs, miért. Nem érzem, hogy már megint/még mindig szeretném, és L-val is teljesen jól megvagyunk. Nem is terveztem K-val semmit, hiszen tudom, hogy úgyis ugyanaz lenne a vége, mint ami két éve. Éppen ezért nem értem, miért érzem ezt, amit érzek. :S Arról már letettem, hogy megértsem, de tanácsot szeretnék kérni, hogy mivel verhetném ki ezt a K-ügyet mihamarabb a fejemből :S
2009. okt. 5. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:

a válasz egyszerű: női ösztönök.

nyilván szarul esik egy embernek, ha azt mondják neki, hogy szeretlek, és aztán összejön egy másik csajjal...ez olyan, szeretlek, de nem csak téged dolog...és ez aztán rendesen tarkonvágja az embert.

én megmondom őszintén kijátszanám azt a lapot, hogy ráírsz msnen, hogy végigondoltad a dolgot és visszamennél hozzá...aztán ha minden jól megy dobja a csajt, te meg közlöd vele hogy bocsi, mégse. lehet kis szemét húzás, és akkor 1:1

2009. okt. 5. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:
tiltsd msnről, akkor nem írkál majd
2009. okt. 5. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Mérlegeld a kapcsolatot, hogy melyik jobb K-val vagy L-val! Megéri neked, hogy K-ért elhagynád L-t? Írtad, hogy K-val ugyanúgy kapcsolat lenne, mint annak idején volt. Örülj annak, hogy van kedvesed, aki L és működik kapcsolatotok, akkor mi a baj? Persze, minden nő szereti, ha fiúk, férfiak, exkedvesek, kedvesek legszebbeket mondanak neki, hogy ő a legjobb, az élete szerelme, satöbbi, de ne feledjük, hogy mind hamisak lehetnek. S jó, ha van változatosság, kihívás az életünkben! HA L-t szereted, akkor ideje hanyagolni K-t.
2009. okt. 8. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!