Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az egyik tanáromba nem tom kiverni a fejemből sajnos heti 3x van órám vele és még plusszba ba heti 1x tánc vagyis hetnte 4x talizunk mit tegyek hogy kiverjem a fejemből?
:( most sajnállak egy kicsit. a legjobb barátnőm 6 évig volt szerelmes a tanárába, náluk is ilyen volt a korkülönbség. végigcsináltam vele azt az időt, ő totál rossz úton indult el, megpróbált a tanár bizalmába férkőzni, aki végülis engedte, és mikor a barátnőm azt hitte h kölcsönös az érzés érettségi után bevallott mindent a csávó meg nagy szemeket meresztett és kiröhögte. ennyit erről. persze elfelejtette őt viszonylag hamar, de rájött h nem is ismerte igazán. azt tudta hol lakik kik a szülei mit szeret enni, stb, de hogy milyen a gondolkodása, az életfelfogása, mik az érzelmei arról semmit. így pedig nem lehetett szerelmes vagyis rájött h 6 évet elcseszett az életéből arra, hogy egy álomkép után futott.
remélem tanulságos sztori :)
szerintem meg mindig lógj a közelébe,és nagyonnagyon sokat beszélgess vele mindenféléről.így talán egy kicsit megunod :D vagy pedig egyszerüen járj el otthonról,és inkább menj bulizni,szórakozni,ismerkedj új srácokkal,akik majd elterelik a figyelmed arról,akit úgyse kaphatsz meg.amúgy az utolsó válaszoló: szerintem inkább ne bíztasd ennyire,mert ha összejönne a tanár a diákjával és esetleg "az" is megtörténne,ha ez kiderül,a tanárt is kirugják,és még le is csukhatják,mert ez már pedofil ........
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!