Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olyan furcsa az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan furcsa az, hogy még sosem volt barátom, és hogy nem feküdtem le senkivel, és nem is fogok csak majd a házastársammal?

Figyelt kérdés

Sokszor és egyre többször megkapom a kérdést hogy nekem miért nincs barátom? Miért nem járok bulizni? Miért vagyok csak úgy magamnak? Stb stb...amikor meg választ adok a kérdésekre pl: azért mert nincs egy értelmes fiú sem, akivel normálisan lehet beszélgetni, vagy nincs olyan aki ne nezne rám furcsán ha beszélek neki az elveimrol..szóval mindig azzal jönnek hogy jaj hát egyszer élünk azt kell tennünk amihez kedvünk van stb. Nekem nagyon nem jön be ez a duma. Vannak barataim, közvetlen vagyok és szeretem az életem, nem hiszem h ki hagyok bármit is ha nem.megyek el egy buliba. Nem dohányzom, nem iszok, vagy nem fekszem le mindenkivel. Sot szerintem az sem túlzás hogy egyáltalán nem voltam még senkivel és csak házasságban tervezem a szexet.

Amit kérdezni akarok most attól aki olvas, az hogy egyedül vagyok ezzel és tényleg furcsa vagyok, vagy van még rajtam kívül aki hasonlóan látja a dolgokat?

2018. jan. 1. 23:48
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Kedves nem tudom ki először is te kezdtel el sajnalkozni. Másodszor honnan tudod hogy vallási okbol gondolkodom így? Harmadszor ha még vallási okból is ez a felfogasom, nem kell sajnálni a leendő gyermekemet mert egy nincs rá szükség, kettő nem fogok rá erőszakolni semmi felfogást. Persze tanítani fogom, de ő fogja eldönteni hogy neki mi a jó...ja és bocs hogy ennyire megsértettelek, dehát látod ilyen kis gonoszka vagyok :)
2018. jan. 2. 21:45
 22/35 anonim ***** válasza:

Miért sértettél volna meg? Mivel?

Tényleg csak sajnálatot érzek. Egy kicsit sajnállak téged, mert te is valláskárosult vagy. A leendő párodat jobban sajnálom, bár őneki van menekülési útja. De ugye a férfiember, a rózsaszín ködben... mindegy.

A gyermekedet sajnálom nagyon, mert neki nincs.

2018. jan. 2. 22:10
 23/35 A kérdező kommentje:

Most mondj valami újat. Mondjuk hogy sajnálod a kutyámat is..

Na te most vagy üldözési maniaban szenvedsz ezekkel a menekülési terv elmeletekkel, meg a vallaskarosult rögeszméiddel vagy túl sok krimit néztél. Mi a halalert kell sajnálni azt aki vallásos családban nevelkedik? Mert tanul egy kis erkölcsöt? Aztan miért is kellene sajnálni egy olyan férfit akinek olyan felesége lesz, akinek kimagasló erkolcse van? Ja mert lehet nem ad át neki szifiliszt, vagy egy kis trippert? Persze nem azt mondtam én hogy aki házasságon kívül van valakivel az rossz ember. Az ő szemében úgy jó a dolog . Nekem igy. Én tiszteletben tartom mindenki véleményét és nem sajnalkozok rajtad sem, mint ahogy te rajtam miközben nem is ismersz.. úgyhogy benned is legyen egy kis tisztelet és ne hívj engem vallaskarosultnak kedves.

2018. jan. 2. 23:25
 24/35 anonim ***** válasza:

Közben elgondolkodtam a dolgon - és lehet, hogy még sokkal súlyosabb a helyzet, mint gondoltam.

Kérdező, ez nem biztos, hogy mind vonatkozik rád - csak sajnos ez is létezik, tanulságként írom le.

Tehát aki ilyen elveket vall - nő - az nem mindig csak a vallása miatt teszi ezt. Van köztük olyan is, aki frigid.

Ez a vallással is összefügghet: vagyis egy frigid, bigott vallásos anya sokszor úgy neveli a gyerekeit, hogy ők is legyenek frigidek (a lányok. A fiúkat is megpróbálja impotensre nevelni, de az ritkábban jön össze).

Persze ez nem is mindig szándékos, és sokszor úgy megy, hogy a szex egy piszkos, bűnös dolog - és ezért lehetőleg minél jobban mellőzni kell.

Ez persze kapásból jól jön egy frigid nőnek, hogy miért nem szexel.

Na ettől az isten mentsen meg minden férfit!

Eleve nem lesz szex a házasságig.

Utána is csak annyi lesz, hogy összejöjjön EGY gyerek. Nem több!

De ezzel vége is minden szexnek - vagy csak évente egy lesz, nagyon hosszas könyörgésre.

És természetesen a gyerekek is frigidnek lesznek nevelve.

De a házasságot már nem lehet felbontani, a gyerek miatt.

Meg egyébként is: hogyan képzeled? Keresztények vagyunk.

Na kérem: EZ minden férfi rémálma.

És nincs szabadulás belőle, csakis erőszakkal.

2018. jan. 3. 00:08
 25/35 anonim ***** válasza:

Nanana, álljon meg a menet.

Attól nem valláskárosult valaki, hogy elhatározta, hogy nem fog házasság előtt szexelni. Csak a mai világban ez furcsa. 100 évvel ezelőtt meg elvárás volt.

A saját véleményünket meg ne erőltessük másokra. Szexelni nem tilos, de NEM IS KÖTELEZŐ. Hadd tegyen mindenki belátása azerint, ha pedig még partnert is talál hozzá, akkor kiváló.

2018. jan. 3. 00:09
 26/35 anonim ***** válasza:
64%

Jajj, kérlek, kedves Válaszoló.

A keresztényeknek is van ám szexualitásuk, nehogy már azt képzeld, hogy ők frigidek. A szexet pedig nem tartják bűnnek, éppen ellenkezőleg! Ez a két embert összekötő legmélyebb kapocs, amit éppen emiatt a nagyon erős összekötő ereje miatt nem mindegy, hogy kivel és mikor élünk át. Ez a szeretetkapcsolat pedig a házasságban tud a leginkább kiteljesedni. Tehát nem arról van szó, hogy a szex egy mocskos dolog lenne, hanem pont hogy ennek az ellenkezőjéről. Ez egy ajándék.

Ha valami véresszájú szektás kereszténnyel találkoznál, aki arról papol, hogy a szex így bűn meg úgy bűn, akkor megnyugtatlak, hogy a többség abszolút nem ért vele egyet.

2018. jan. 3. 00:19
 27/35 anonim ***** válasza:

Persze, tudom.

Nem mondom, hogy mindenki az közülük.

De ez egy frigid nőnek kiváló takaró, hogy miért nincs szex. Ezt simán el lehet játszani aztán házasságban is.

A férfi meg a kardjába dőlhet, mert mást úgysem tehet.

2018. jan. 3. 00:27
 28/35 A kérdező kommentje:

Szó sincs arról hogy a szexet bűnös dolognak gondolnám, egyszerűen csak nem mindegy kivel éled meg.Soha nem tennék okyat a gyermekeimmel sem amit leírtal.

2018. jan. 3. 08:30
 29/35 anonim ***** válasza:
60%

Remélem.

Azért talán érdemes elgondolkodni azon is, ahogy mostanában gondolkodnak a keresztények.

E szerint, ha már komoly a kapcsolat, és megvolt az eljegyzés is, akkor egy kicsit szabadabban lehet kezelni a dolgokat. Érdemes megismerkedni egymással szexuálisan is - és itt nem feltétlenül rögtön a lefekvésre gondolok, hanem arra, hogy mindketten megismerkedtek azzal, hogy néz ki a másik nem, hogyan viselkedik, hogyan működik.

Aztán egyszer-egyszer érdemes kipróbálni azt is, hogy tényleg megvan-e a szexuális összhang köztetek?

Persze ez működhet a házasság után is - de egyáltalán nem garantált, hogy tényleg működni is fog. Vagy esetleg össze lehet ugyan hozni valahogy - de nem lesz jó.

Na, akkor mit csináltok?

2018. jan. 3. 09:00
 30/35 anonim ***** válasza:
49%

A kereszténység szerint a szex bűn. Érdemes régebbi írásokat is elolvasni, nem véletlen az se, hogy még manapság is mennyire rejtegetik pl tv-ben a női testet. Gyilkolást, drogozást simán adnak akár délelőtt is, de ha egy mellbimbót megmutatnak, akkor az már 18-as karika, és csak este 11-kor kerül adásba. A köztudatban is még jelen van bőven ebből a régi keresztény gondolkozásból. Bár az valóban igaz, hogy a kereszténység nem utasítja el a változást, ezért is nem ugyanolyan, mint az ókori kereszténység.

azon meg felröhögtem, hogy attól hogy keresztény valaki, kiemelkedő erkölcse lenne. :D

2018. jan. 3. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!