Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olyan furcsa az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan furcsa az, hogy még sosem volt barátom, és hogy nem feküdtem le senkivel, és nem is fogok csak majd a házastársammal?

Figyelt kérdés

Sokszor és egyre többször megkapom a kérdést hogy nekem miért nincs barátom? Miért nem járok bulizni? Miért vagyok csak úgy magamnak? Stb stb...amikor meg választ adok a kérdésekre pl: azért mert nincs egy értelmes fiú sem, akivel normálisan lehet beszélgetni, vagy nincs olyan aki ne nezne rám furcsán ha beszélek neki az elveimrol..szóval mindig azzal jönnek hogy jaj hát egyszer élünk azt kell tennünk amihez kedvünk van stb. Nekem nagyon nem jön be ez a duma. Vannak barataim, közvetlen vagyok és szeretem az életem, nem hiszem h ki hagyok bármit is ha nem.megyek el egy buliba. Nem dohányzom, nem iszok, vagy nem fekszem le mindenkivel. Sot szerintem az sem túlzás hogy egyáltalán nem voltam még senkivel és csak házasságban tervezem a szexet.

Amit kérdezni akarok most attól aki olvas, az hogy egyedül vagyok ezzel és tényleg furcsa vagyok, vagy van még rajtam kívül aki hasonlóan látja a dolgokat?

2018. jan. 1. 23:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
86%
Én nem akarlak győzködni, te tudod, majd 10 év múlva visszakanyarodunk a témára.
2018. jan. 2. 00:41
 12/35 anonim ***** válasza:
90%

nem furcsa, de elég hülyeség szerintem.

ha lenne egy értelmes érved amellett, hogy csak házasság után szexelj, akkor elfogadnám (ha én lennék a potenciális partner, mert amúgy tökmindegy nekem mikor szexelsz), bár egyetlen ilyen indokot sem jut eszembe.

na meg akkor felmerül a kérdés, hogy ahhoz eléggé megbízol benne, hogy hozzámenj, de annyira nem, hogy szexelj vele? egy olyan emberhez mész feleségül, akivel szexelni se mersz?

nem csak az a két lehetőség létezik, hogy mindenkivel lefekszel és másnap már nem is emlékszel rá, meg az ha házasság után a sötétben, lekapcsolt villannyal gyereknemzés céljából szexelsz.

én egy évig ismerkedtem, utána alakult ki a párkapcsolat, aztán rá fél évre történt meg az első szex (mindketten szüzek voltunk). azóta is együtt vagyunk, ez volt 6 éve. ha valamiért mégis szakítanánk, nem az járna a fejemben, hogy pcsába, minek szexeltem vele. :D

ha valakivel megismerkedik az ember, és még nem volt barátja, a normálisabb nem erőlteti rá magát. ha hónapokig ismerkedtek, és még nem lépett le, az már elég valószínűtlen, hogy csak ki akart volna használni. nem is értem, hogy szerelemből szexet hogyan lehet megbánni? nyilván ha lefekszel valakivel, akkor őt akkor nagyon szeretted.

persze ha aszexuális vagy érthető, de nem disznó minden férfi, aki meg nem az...

szép az, ha az embernek vannak elvei, csak legyen értelmük is.

2018. jan. 2. 03:20
 13/35 anonim ***** válasza:
76%
Vallásos, keresztény körökben találsz talán olyat, aki hasonlóan gondolkozik. Egyébként furcsa, régimódi ez az elved, igen. Régen, amikor ez igy működött, nem számított a nő kielégülése, házastársi kötelesség volt a szex, válásra pedig nem nagyon volt lehetősége egyik félnek sem. Most őrizgetheted a nászéjszakáig, de ha nem működik, nem lesz jó a házasélet (amire azért igen jó esély van) válás lesz a vége pikk-pakk, és semmi jelentőssége nem lesz, hogy szűzen mentél férjhez. Ráadásul a házasság időpontja is eléggé kitolódott, manapság ritkán házasodnak a fiatalok huszonpár évesen, és az esküvő előtt általában évek telnek el együtt. jobbik esetben együtt is élnek a fiatalok, szóval nem tudom mennyire lenne működőképes ez így...
2018. jan. 2. 08:53
 14/35 anonim ***** válasza:
75%

Az absztinenciát lehetetlen racionális alapokra helyezni. Itt értelmetlen, haszontalan, sőt, káros elvről van szó. Szánt szándékkal kizárod a megismerésnek az egyik (fontos) részét, és cserébe semmi valós hasznot nem nyersz.

>nem fekszem le mindenkivel.

Én sem. De az absztinencia teljesen rossz válasz. Miért nem fekszel le csak bizonyos emberekkel, akiket már jól ismersz? Nem csak fekete és fehér létezik, ez butaság.

Úgyhogy áruld el nekünk (bár leginkább magadnak): mi az PONTOSAN, amit veszítenél azzal, ha lefeküdnél valakivel, akivel jól ismeritek egymást, kívánjátok egymást, de még nem vagytok házasok? És fordítva: mit nyersz azzal, ha nem?

2018. jan. 2. 14:58
 15/35 anonim ***** válasza:
40%

Így nagyon kicsi esélyed van normális párt találni.

Mondjuk a te életed... de szerencsétlen férfinak is eléggé súlyos teher leszel majd, a fura viselkedéseddel.

Mert fura leszel sok mindenben, ezen nem tudsz segíteni.

Kicsit úgy képzeld el a dolgot, mintha autóba csak akkor lennél hajlandó ülni, ha már megkaptad a jogosítványt.

Akkor viszont rögtön kimennél a Nagykörútra.

Fejre állnál, az tuti.

Még szerencse, hogy a szexben ilyenkor inkább csak a te családod sérül, és nem vadidegenek.

De a gyerekedet sajnálom, ha lesz.

Ja, és régen ugyanez teljesen más volt, köze nincs a mai helyzethez.

2018. jan. 2. 16:05
 16/35 anonim ***** válasza:
Én jártam egy pasival, akinek volt merevedése, meg minden, csak nem tudott elélvezni! Azt hittem velem van a baj, de hála az égnek nem. Na ha ez a nászéjszakán derül ki, az rosszul érintett volna.
2018. jan. 2. 16:26
 17/35 A kérdező kommentje:
Nem kell sajnálnod a gyermekemet, sajnáld inkább magad kedves! ;)
2018. jan. 2. 17:40
 18/35 anonim ***** válasza:

Mai világban furcsa, de vallásos környezetben nem az.

Viszont ha "nincs egy normális fiú, akivel beszélgetni tudnál", akkor elég valószínű, hogy nem a megfelelő körből válogatsz. A fiúk is nagyon sokfélék.

2018. jan. 2. 20:32
 19/35 anonim ***** válasza:

"sajnáld inkább magad"

Na igen.

A vallás nem garantálja, hogy valakinek jó lesz a jelleme.

Azért sajnálom a gyermeked, mert biztos, hogy van más rossz tulajdonságod is, amit ő fog majd elszenvedni - mondjuk valláskárosult lesz - de ettől ő nem fog tudni elmenekülni, mint pl. a párod. A párodnak ez szabad választás - de a gyermeked eszi, nem eszi: ezt kapja majd az élettől.

Lehet, hogy súlyos teher lesz neki.

2018. jan. 2. 21:12
 20/35 anonim ***** válasza:

1. Tágítsd kissé az ismeretségi körödet, biztosan találsz majd olyan fiút, akivel tudsz értelmesen beszélgetni.

2. Nem kell mindenkinek az orrára kötni az elveidet.

A többivel ne foglalkozz :-)

2018. jan. 2. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!