Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pár hét ismeretség után lefekszem egy férfival, akkor az már nem fog akarni semmit?
Az a férfitól függ, én személy szerint attól még nem hajtok el egy nőt mert az elején már van szex.
Exel mi a második vagy harmadik talin ágyban kötöttünk ki.
12 év házasság és két gyerek lett belőle...
Pár hét ismerettség az hány randi? Én dobtam már lányt, mert szombaton délbe azt se tudtam,hogy létezik vasárnap este meg az ágyába rángatott. Következő szombaton nálam akart aludni és a szüleimet is megismerni. Gondolom meg is kért volna férjének 10edik randin. Szeretem ha kicsit le kell imádkozni a bugyit egy lányról.
De szerintem 5. randin illik már a szex.
Valóban nem mind1, azalatt hányszor találkoztatok...
Jelenlegi kapcsolatomnál 13.napon történt meg, de úgy, hogy a 13 napból 9x nálam aludt.
Sose húztam tovább a dolgot 3-4 hétnél amúgy, nem ezen múltak. Az viszont tény, hogy ahol első randin szex volt, ott nemigen volt több találkozás.
Egy olyan eset volt, hogy 4.találkozásnál ott aludtam a srácnál, de nem feküdtem le vele. Ezért pár napra rá kaptam tőle 1 smst, hogy ne erőltessük a dolgot, nem fog menni... Gyanítom, ha lefekszem vele, se lett volna másképp, mert sanszos, hogy csak erre hajtott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!