Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket ez mennyire zavar?
Nem egészen értem.. most a kérdéd az hogy a póló zavarna-e vagy a szőr?
Egyébként a póló picit fura éd ha szereted a másikat akkor azt is szereted hogy milyen ergo ez már nem releváns.
Szerintem egy férfi legyen szőrös. Nem bírom ha pasik pl borotválják a lábukat aztán meg én érzem magam rosszul hogy neki simább:D persze mindenki azt csinál amit akar ,csak hát mégis.
Szóval szerintem az ha valaki szőrösebb kicsit az átlagnál egyáltalán nem akkora probléma. Nagyon sok elég szőrös pasit ismerek akiknek a kapcsolatában ez nem okoz gondot. Egy barátnőm se panaszkodott arra hogy szőrös a pasija.
De jó a férfinak, hogy ő lehet szőrös.
Engem zavarna. Le tudod szedni, szedetni.
Valóban fárasztóak már ezek a kérdések...
Amúgy nem zavarna egyáltalán, a pólóról meg lebeszélném az illetőt.:) Számomra is szőrrel együtt férfias a férfi, ha már nő neki, ne akarjon meztelencsiga lenni. Az viszont zavarna, ha telemenne szőrrel a szám, szóval hülyén kinézés ide vagy oda... Ha én is, a másik is tegyen meg annyit, hogy nem bozótba dugom a fejem. :/
Ha a vállad és a hátad szőrös(nem pihés), akkor gyantáztasd le havonta.
Mellkasnál szexi, ha szőrös, a hasnál is oké, na de a váll meg a hát.. szerinted ezt pont olyan igénytelenség szőrösen hagyni, mint az összenőtt szemöldököt középen meghagyni.
A farkadon trimmeld a szőrt, szerintem nem férfias a csupasz pénisz, èn nem szeretem. A természetesen szőrös is maradhatna, de akkor felejtős az orál, telemegy az ember szája, csikizi az orrát, ha pedig benyel egyet, mehet az öklendezés.
vedd le a pólód, kit érdekel h szőrős vagy.
viszont én a csupasz pélót szeretem, szóval ott legyen borotvált.
nem néz ki hülyén ha csak ott vagy szőrtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!