Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A valósában mekkora a kereslet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A valósában mekkora a kereslet/kínálati különbség egy 25 éves és egy 35 éves nő között?

Figyelt kérdés

Tekintsük úgy, hogy a külső adottságuk ugyanolyan, csak az egyik 25 éves, másik 35 éves kivitelben.

Csak mert ezen az oldalon, szerintem rengeteg álszentséget lehet olvasni ebben a témában. Sok nő állítja, hogy 35 évesen jobb formában van, mint 25 évesen volt, és a férfiak is jobban buknak rá.

De szinte minden férfi lekorlátozza a keresést max. 30 éves nőig a társkeresőkön is, még egy idősödő/elvált 40-45 éves férfi is. Én azt látom, (netes társkeresőkből kiindulva), hogy 35 éves nők már csak az 50 éves pasiknak kellenek.

Na most akkor melyik az igaz? Hol van az ellentmondás?

2018. jan. 1. 15:50
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

#30 Ezért nem lehet leegyszerűsíteni a társkeresési folyamatokat, mert jóval összetettebb, mint annak tűnik. Az, hogy két, korban egymáshoz passzoló és még külsőre is szimpatikus ember között kialakuljon valami, ahhoz a személyiségben is szükséges az összhang, független attól, hogy számszerűen mennyi elvárása van az adott félnek, vagy van-e egyáltalán.

Tudom, hogy nincs tökéletes, de van, aki számunkra az lehet.

Nem szoktam megerőszakolni az adódó lehetőségeket, hiszek abban, hogy az igazán hozzánk illő emberrel találkozni fogunk. Persze ez így nevetségesen hangozhat, de csak azért, mert valaki tetszik valakinek, még nem jelent semmit.

Mindenre van példa a környezetemben, de főleg arra, hogy "már úgy sem találok jobbat, jó lesz ő is" alapon vergődnek a kapcsolatban.

2018. jan. 1. 20:12
 32/36 anonim ***** válasza:
Szerintem vágyhat bárki a legjobbra. Én nem akarok olyan kapcsolatban lenni, ahol csak fogtam egy pasit, hogy ne legyek egyedül, de nem bírom, ő meg engem választott, hogy legyen kibe üríteni, míg másokra gondol. Ez sokkal rosszabb, mint egyedül meghalni.
2018. jan. 1. 20:13
 33/36 anonim ***** válasza:
47%

"Nem szoktam megerőszakolni az adódó lehetőségeket, hiszek abban, hogy az igazán hozzánk illő emberrel találkozni fogunk"

Én pont ebben nem hiszek. Mármint abban nem, hogy hirtelen megjelenik az életemben valaki.

Azt gondolom, hogy pont a rengeteg változó miatt nagyon ritka, hogy meglátsz valakit, beléd csap a villám, és ő a tökéletes (én is voltam nővel úgy, hogy leesett az állam, mikor megláttam, elindult a bizsergés a gerincemen, majd negyed óra beszélgetés után rájöttem, hogy egy sötét, korlátot, szélsőséges eszméket valló ember, akivel semmit nem akarnék).

Viszont pont ezért az esélyt legalább meg kellene adni minél több embernek, hogy megismerjétek egymást jobban, legyen szó online, vagy offline ismerkedésről. Ha már az első pillanatban mindenféle prekoncepciók miatt kizárod a másikat, esetleg semmilyen lehetőséget nem adsz arra, hogy megismerjétek egymást, akkor abból soha nem lesz kapcsolat.

A vergődésben egyetértek. Én is engedtem el nőt az utóbbi időben egyszerűen azért, mert nem illettünk egymáshoz. De ehhez kellett 2 randi. Csak azért nem maradtam vele, hogy ne legyek egyedül, ha tudom, hogy nem őt keresem. Ebből lett volna a vergődés. De az esélyt megadtam annak, hogy megismerjem jobban, és utána döntöttem.

2018. jan. 1. 20:25
 34/36 anonim ***** válasza:

#33 Nem én pontoztalak le.

(Üdv.: 83%-os)

2018. jan. 1. 21:37
 35/36 anonim ***** válasza:

Semmi gond 83%-os, nem nagyon érdekel a pontozás.

Máskor, mikor kevésbé megosztó, sarkos véleményt fogalmazok meg, akkor szoktam nézni, hogy kapok egy 0%-ot, de senki nem vitatkozik velem, senki nem próbálja meg leírni, hogy mi a gond azzal, amit mondok. Olyankor azért kíváncsi lennék, jobb szeretem, ha elmondják, hogy miért vagyok hülye (ha éppen nem tudom magamtól :))

2018. jan. 1. 22:01
 36/36 anonim ***** válasza:
Ez a pontozásos dolog érdekes kérdés. Sokszor észrevettem én is, hogy azok a válaszaim, amelyek bár a kérdésre vonatkoznak, de ellentétesek egy bizonyos kör "világnézetével", le vannak pontozva. Ezen válaszok közül egyik sem személyeskedő vagy sértő, néha csak véleményt tartalmaznak, máskor pedig akár hivatalos adatokkal alátámasztott tényeket. Ennek ellenére szinte egyetlen esetben sem próbálnak vitatkozni, pedig a kulturált vitára nyitott vagyok és szerintem az oldal egyik lényege a véleményütköztetés lenne. Itt viszont a "pontozzuk le, mert nem azt írta, amit olvasni akartunk" elv érvényesül. A legtöbb kérdésnél (a társkeresési problémák témára gondolok) gyönyörűen megmutatkozik, hogy melyik is ez a csoport.
2018. jan. 1. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!