Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valósában mekkora a kereslet/kínálati különbség egy 25 éves és egy 35 éves nő között?
Tekintsük úgy, hogy a külső adottságuk ugyanolyan, csak az egyik 25 éves, másik 35 éves kivitelben.
Csak mert ezen az oldalon, szerintem rengeteg álszentséget lehet olvasni ebben a témában. Sok nő állítja, hogy 35 évesen jobb formában van, mint 25 évesen volt, és a férfiak is jobban buknak rá.
De szinte minden férfi lekorlátozza a keresést max. 30 éves nőig a társkeresőkön is, még egy idősödő/elvált 40-45 éves férfi is. Én azt látom, (netes társkeresőkből kiindulva), hogy 35 éves nők már csak az 50 éves pasiknak kellenek.
Na most akkor melyik az igaz? Hol van az ellentmondás?
A nők kelendősége 35 éves korra pontosan 25,45%-kal esik vissza 25 éves korukhoz képest, se többel, se kevesebbel, ezt brit tudósok kutatásai támasztják alá.
Továbbá eloszlattál egy súlyos paradoxont: pontosan ugyanolyan külső adottságok mellett nem lehet jobb formában 35 évesen, mint 25 évesen - nyilvánvaló, hogy ez nem lehetséges.
Beszéltem pár férfi ismerősömmel, sőt, még azok közül is néhánnyal erről, akikkel randiztam... Életükben nem hallottak még arról, hogy mivan a 25 és 35 éves nők között "értéktelenedés" szempontjából. A való életben engem néznek hülyének, amiért azt mondom, hogy félek 25 éves lenni majd, mert akkor fejezem be az egyetemet és az már késői. Nem hiába, minőségi körökben mozgok, nem ilyen paraméteralapú világban, ahol létezik 25 év, 60 kiló meg 185 centi.:)))
Itt jár mindenkinek a szája. Nem csoda, ha életemben nem kerültem volna közel valódi, hús-vér emberekhez a szüleimen kívül, én is elhinném ezeket az ostobaságokat. Ideje élni, a saját fantáziavilágotokon kívül. Olyanok vagytok, mint a buta amerikaiak, akik azt hiszik, hogy a magyarok lóháton járnak iskolába és pálinkát isznak tradicionálisan a főfogáshoz... Komolyan mondta nekem ezt cserediák, aki lefagyott, mikor meglátta a belvárost... Szánalmas.
Egy biztos: 35 évesen még mindig lehet válogatni, legfeljebb kisebb a választék. ;)
Tehát még mindig nincsenek a nők rászorulva, hogy leálljanak ilyenekkel, mint a kérdező. ;)
Szerencsére mi nők nem a neten, meg a társkeresőkön éljük az életünket, ezért ezek statisztikák nem "hatnak" ránk. Egy csomó 35 feletti nőt ismerek, aki normális párt talált magának, még gyerekkel is. A nővérem meg 41 évesen, a párja vele egyidős. A barátnőmnek 38 évesen (2 gyerekkel) egy rendes, intelligens, jól kinéző szállodaigazgató a párja.
A 45 éves elvált férfi meg nyugodtan korlátozhatja a kort 30 évesig a társkeresőn, max. ha pénze van, ideig, óráig összejöhet neki, de a 30 alatti nőnek nem ő fog kelleni.
Ha már ez a kelendő, nem kelendő, kereslettéma van, akkor tekintsünk egy tegnap esti bulit:
20-25 éves csajok nem kellenek a bánatnak sem :) Nem azért mert olyan csúnyák, hanem mert képtelenek beszélgetni, kommunikálni, visszamosolyogni, fogadni egy kezdeményezést. Néha elvétve, talán. Egyszerűen ott van unott pofával és ennyi. És ha megfigyelem akárki rámosolyog ugyan arra a személyre, semmi. Egész éjjel egy kedves mosolyt nem tud elengedni senkinek, képtelen örülni. Kisugárzásuk általában nagy sz.rral egyenlő. Igen, nem, tetszik, nem tetszik, ok, nem ok, ennyiben megáll egy beszélgetés, ja meg a facebook nyomkodás a tánctéren. Van az a felhozatal férfiból akinek erre szüksége van, és az ez neki tök jó, nagyon aranyos, de az nem én vagyok. :)
30+ nők bármikor visszamosolyognak és simán lehet velük beszélgetést és táncot kezdeményezni, szórakozni járnak, nem pedig unott pofával állnak a pultnál miközben körülötte mindenki tombol. Még 10 év korkülönbséggel is megy ez. Közvetlenebbek, és sokkal vonzóbb a kisugárzásuk is. Ezt általánosítva mondom csak, mivel a kérdés is általánosít. Tehát vannak kivételek, aminek nagyon szoktam örülni. :)
24f
"Jó, azért a realitás talaján kéne maradni, mert ha el vagy hízva mint egy disznó, 25 évesen és 35 éves korodra lefogysz, az egy eset, de a kérdés nyilván nem ilyen szituációkra vonatkozott."
De pont ez a realitás. Nem csak a soványok tartoznak a valóságba. :D Két ilyen hozzám hasonló osztálytársam is volt. A tesóm osztályából is tudok ilyet, rokonságból is, barátok közt is, munkatárs is... ez a realitás.
Persze akkor mondjuk azt, hogy elméletben, ha nem léteznek túlsúlyos emberek, ez hogy menne, de a kérdés úgy kezdődik, hogy a "valóságban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!