Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha érdekelném, akkor írna, ugye?
Figyelt kérdés
Ráírtam ismerősökre buék miatt, voltak akik ezután elkezdtek velem beszélgetni (mi újság, hogy vagyok), látszik, hogy őket érdeklem... voltak (köztük a kiszemeltem is) akik csak azt írták, hogy nekem is, mást nem. Ez azt jelenti, hogy őket nem érdeklem és nem akarnak beszélgetni, ugye? Velük nem kezdtem beszélgetést.2018. jan. 1. 15:37
1/9 anonim válasza:
Attól függ.
Rám is rám írtak, hogy búék, visszaírtam, búék, ennyi. Szerintem ilyenkor senki nem akarja zargatni a másikat, mert buliban van, éppen van fontosabb dolga.
A búék nem felhívás egy dumálásra, hanem egy jókívánság.
2/9 anonim válasza:
Az is lehet bepezsgőzve rossz számra írtál! :D
3/9 anonim válasza:
Nem biztos,nekem is sokan írtak. Illő visszaírni,de nem kezdtünk cseverészni.Próbálj meg másként közeledni.
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy csak elfoglaltak voltak.
Tudod szilveszter volt, gondolom ők is buliztak, jól érezték magukat.
22/N
5/9 anonim válasza:
Ha érdekelnéd, írna.
Sajnos ennyire egyszerű. Írtam-válaszolt, és ennyi (az összes lottó 5ben fogadnék, hogy csak udvariasságból válaszolt, de magától nem írt volna buékot sem)
6/9 anonim válasza:
Még jobb is egy picit neked, mint nekem. Én is írtam a kiszemeltemnek BUÉK-ot, de ő még vissza sem írt :(
9/9 anonim válasza:
engem nagyon foglalkoztat valaki, de sajnos mégsem írok neki, pedig egy regényt is tudnék...
ja és nem is nagyon akarom zavarni, attól tartok hogy csak untatnám a jelenlétemmel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!