Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy a nők így választanak?

Figyelt kérdés

Ugye folyamatosan azt hallani, hogy szeretnének egy megbízható, hűséges társat, stb. Erre az esetek többségében olyanokkal látom őket, akikről már kilométerekről lerí, hogy ezeknek pont az ellenkezői kb. Aztán ha megtörténik a baj, akkor meg jön az "ugyanolyan mind" kezdetű szöveg. Egy ideig próbáltam finoman célozgatni rá az ismerőseim körében, hogy lássák már a másik fontos hibáit, de igazából nincs közöm hozzá, úgyhogy nem nagyon erőltettem. Utána persze hallgathattam a siránkozásokat.

Szóval érdekelne, hogy a nők nem tudják, vagy nem akarják látni ilyenkor mi a helyzet? Jön valaki, akihez vonzódnak, aztán hirtelen feledésbe merülnek az elvek, vagy hogy van ez?

2017. dec. 30. 15:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

#7: Valamennyi emberismeret birtokában már jól be lehet lőni az illetőt minimális ismeretség után is. Nyilván nem mindenkinél 100%-os biztossággal, de tapasztalatból mondom, hogy igen jól meg lehet állapítani. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a nőnek, aki mellette van, sokkal több ideje van felmérni az illetőt.

#9: Ráírva nincs, de ugyanazt tudom írni, mint a hetesnek.

2018. jan. 1. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!