Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátom azt mondta, hogy azért nem jönne össze velem, mert túl okos vagyok? Ez valami burkolt "nemtetszel" vagy tényleg van ilyen?
Azt mondta, hogy egy nála sokkal okosabb nő mellett nem érezné magát férfinek. Ismertem a korábbi barátnőit, csinosak voltak és aranyosak, de mindegyik olyan elanyátlanodott és butácska.
Egyszer azt mondta, hogy felnéz rám, és az egyik legjobb barátja vagyok, és az egyik legokosabb ember, akit ismer. Egyszer a férfi-női barátságokról beszéltünk, és azt mondta, hogy ő pont azért nem jönne össze velem, mert engem nem kell pátyolgatni és általában nekem van igazam. Ez egy kicsit rosszul esett, de nem azért, mert többet érzek iránta, hanem mert csalódtam benne, hogy egy ilyen intelligens férfi nem egyenrangú partnert keres, másrészt azt mindig el tudtam fogadni, ha nem vagyok elég jó valamihez, de ez infó nekem teljesen új, hogy "túl jó" vagyok.
Férfiak, nektek volt olyan nőismerősötök/női haverotok, akikre mint ember nagyon felnéztetek, de pont ezekért a tulajdonságaiért volt rossz "barátnőanyag"? (önálló, jó problémamegoldó, határozott, okos)
Van ilyen. Nem szabad tulagyalni a dolgokat kapcsolatban. En is tanulok a buta es felszines noktol. Nem szabad kotoszkodni. Soppingolni kell,szelfizni,sportolni,viccelodni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!