Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én nem vagyok se szép se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én nem vagyok se szép se okos se izmos es tehetségem sincs semmihez akkor igy sose lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Egy életképtelen szar vagyok elismerem, semmiben nem vagyok jo, utalom magam meg ezt az életet is belefáradtam mar, pénzes sem vagyok, munkaügyi kozponton segítségével tanulok jelenleg hogy legalabb szakmám legyen, de azzal se var ram fényes jövő nem egy nagy szakma ráadásul csak egy feleves képzésről van szo. 25F szűz

2017. dec. 29. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Önbizalmaddal és önképeddel kezdj valamit, első állomásnak tökéletes, utána jöhet a többi.
2017. dec. 29. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
dehogy, válts a hozzáállásodon - meg kezdj el sportolni stb., hogy ne legyél ilyen magába fordult
2017. dec. 29. 19:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire vigasztal, Én 3 évig kondiztam és nem találtam meg az igazit... az izom nem jelent semmit.
2017. dec. 29. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Az egész életed egy pi$a, hát akkor hogy lenne? Egyengessed azt a gyász sorsod inkább azon legyen a prioritás, mert ilyen mentalitással még ismerősnek se kellenél egy embernek se.
2017. dec. 29. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Kíváncsi vagyok ha egy ilyesmi ember mégis becsajozna mit kezdene vele. Nem akarlak bántani, de ha nem szeded össze magad maximum a pszichológus startol rád. Más csúnya, buta, életképtelen embernek is lett már nője, ez motiváljon.
2017. dec. 29. 20:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat, volt időszak egyébként hogy elkezdtem sportolni de olyan fárasztó volt számomra meg ugy utaltam hogy abba is hagytam. De en mar magamat is úgy utalom meg ezt az életet is nem tudom mit lehetne tenni, eletenergiam is alig maradt se kedvem se energiám nincs semmihez, mas is járt mar igy?? Am nem akarom itt sajnáltatni magam de nem megy egyszerűen ez a pozitív gondolkodás nekem.
2017. dec. 29. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
Jól leakartalak tolni, hogy a szokásos hiszti megy, de elolvasva a kérdést még attól is elment a kedvem. Kezdj el bármit, amit kicsit is élvezel. És ne a nők miatt. Először az életed tedd rendbe.
2017. dec. 29. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk a 4 felsorolt tulajdonságból igazán felmutathatnál 3-at. Viccet félretéve ne tedd már le magadat így, munkaügyis szakmákért verekedés van, alig lehet bekerülni te meg tanulhatod, (gondolom ingyen) legyél már egy kicsit pozitív
2017. dec. 29. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát ha ez megnyugtat: Nálad sokkal-sokkal jobb pasasoknak sincs senkijük, hiába tesznek meg mindent. Sokuknak nem csak most, hanem eddig se volt, és nagy valószínűséggel nem is lesz.
2017. dec. 29. 21:59
 10/10 Gags ***** válasza:
0%
Már hogy ne lehetne. Lehet egy se szép se okos se izmos se tehetséges barátnőd aki nem ért semmihez :)
2017. dec. 30. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!