Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A srácok, férfiak azt mondják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácok, férfiak azt mondják, udvarlással manapság semmire sem lehet menni a nőknél, a nők viszont azt, hogy manapság már nem tudnak/akarnak udvarolni a pasik, pedig minden nő erre vágyik. Mi az igazság?

Figyelt kérdés

Itt csak szimplán arról lehet szó, hogy nem megfelelő párok akadtak össze? Vagy miért mondja egyre több férfi, hogy az udvarlás egy idejétmúlt, haszontalan dolog? A nők pedig azt szajkózzák egyre gyakrabban, hogy eltűnt a romantika, a pasik nem udvarolnak, mindent azonnal akarnak. Olyan, mintha elbeszélnének egymás mellett, nem?

Mégis mi okozhatja, hogy ennyire nincs sejtésünk se arról, mi kell a másik nemnek? Mit gondoltok erről? Olyan, mintha egyre csak nőne a két nem között tátongó, már amúgy is óriási szakadék...

2017. dec. 30. 10:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
69%

Persze fontos az udvarlás.

De nőként sem várhatunk el mindent.

Ha valaki nagyon teper, ott élni szoktam a gyanú perrel, hogy nem épp komoly kapcsolatot keres az illető, bármit is mondjon. Persze tisztelet a kivételnek.

Ez megint két oldalú.

2017. dec. 30. 12:53
 22/22 anonim ***** válasza:

én szeretem az udvarlást. mármint ezt a gentleman stílust.

a barátom pl 6 év után is kinyitja nekem az ajtót, megfogja a szatyrot vagy ha valami nehéz van nálam, rám teríti a pulóverét ha fázok stb. ettől még nem tatteros vagy ilyesmi. Kifejezetten jól esnek ezek. szerintem ettől hölgynek érzi magát minden nő a barátja mellett, ami meg jó.

azt nem tudom hogy a bulis, diszkós, 16 évesek és hasonlók mit szeretnek.

2017. dec. 30. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!