Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A srácok, férfiak azt mondják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácok, férfiak azt mondják, udvarlással manapság semmire sem lehet menni a nőknél, a nők viszont azt, hogy manapság már nem tudnak/akarnak udvarolni a pasik, pedig minden nő erre vágyik. Mi az igazság?

Figyelt kérdés

Itt csak szimplán arról lehet szó, hogy nem megfelelő párok akadtak össze? Vagy miért mondja egyre több férfi, hogy az udvarlás egy idejétmúlt, haszontalan dolog? A nők pedig azt szajkózzák egyre gyakrabban, hogy eltűnt a romantika, a pasik nem udvarolnak, mindent azonnal akarnak. Olyan, mintha elbeszélnének egymás mellett, nem?

Mégis mi okozhatja, hogy ennyire nincs sejtésünk se arról, mi kell a másik nemnek? Mit gondoltok erről? Olyan, mintha egyre csak nőne a két nem között tátongó, már amúgy is óriási szakadék...

2017. dec. 30. 10:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A #3-ason már percek óta megállás nélkül röhögök :DDD "Én udvaroltam! Meghívtam egy sörre! Mondtam neki, hogy jó a shagge!..." :DDD Egyébként nagyon nagy igazság van benne - és a dolog mögött az lehet, hogy a pasik nem tudnak ráérezni, milyen típusú udvarlásra van szüksége a nőknek. A férfiak sekélyesen értelmezik ezt a szót, a nőknek pedig komoly mélységeket, tartalmat hordoz.
2017. dec. 30. 11:12
 12/22 anonim ***** válasza:
22%
Más dolog valamit kommunikálni,meg megint más dolog a gyakorlati tapasztalatokat összevetni. Én utoljára akkor udvaroltam nőnek,mikor serdülő taknyosként még fogalmam sem volt a női természetről. A szokásos mantrák,légy,kedves,légy önmagad stb csak egy nagyon felületes lózung,és igazából arról szól,hogy a nők úgy fogalmazzák meg a vágyaikat,hogy elképzelik a tökéletes idilli állapotot egy álomférfival és AZ legyen ilyen meg olyan...a valóságban persze összetettebb és nem feltétlenül a kedvesség vagy a folyamatos bókolás,udvarlás a nyerő. Attól függ,hogy nézel ki és milyen a természeted.Ha ránézésre egy börtönből szabadult rosszfiú vagy,akkor ne kedves legyél,hanem öntelt barom,mert az számukra "magabiztosságot" sugároz és szeretik mikor egy rosszfiút nem bírnak irányítani.
2017. dec. 30. 11:16
 13/22 Diavolino44 ***** válasza:
40%

Nem sok notol hallottam, hogy udvarlasra vagyik, pedig hiddel, hogy rengeteget ismerkedek beszelek a noi nemmel.

Az udvarlas semmi masra nem volt jo, mint a noi egonovelesre, ennek viszont mar van egy masik formaja ahol ezeket az egonovelo adagokat be lehet szerezni, s ez a kozossegi media es internetes tarskereses.

Likeok, ilyen szep vagy, olyan szep vagy meg hasonlo dicseretek.

Ha kap egy kepre 50 likot, meg napi szinten a leveleket, nem erdekli, ha jon egy 51.dik a sorba, aki ugyanezt csunalja, csak udvarlas cimszoval.

S ha a logikam helyes, akkor azok a nok fognak orulni az udvarlasnak akik nem kapnak eleg egofenyezest, pedig orulnenek neki.

Vannak viszont olyan dolgok, amik regen meg voltak, pl hogyan viselkedik egy ferfi, de mara ezek a mintak kikoptak. Ezekre kellene inkabb figyelni. A ferfinak kell mutatni egy keretet, amibe a no vagy beleillik vagy nem, de ez most forditva van. A no mutatja a keretet, s a ferfi konyorog, hogy nezd mennyire jol beleillenek, lecci, lecci, lecci.

2017. dec. 30. 11:17
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

Nem helyes a logikád. :D

Az elmúlt pár évben senki senki egy rossz szót nem mondott rám. Agyba-főbe van dicsérve a külsőm, kapom sorra a kanos üzeneteket... Lepereg rólam. Az egóm a helyén vany tudom, hogy mennyire vagyok jó nő és mennyit érek.:) Ugyanakkor azt is tudom, hogy ezek a bókok a pofimnak meg a fenekemnek szólnak és azzal a céllal, hogy felcsípjen az illető. Az udvarlás meg ténylegesen nekem szól, tömény figyelmesség, kedvesség és személyenre szabott közeledés anélkül, hogy a kangörcs hajtaná az illetőt. Aki udvarol, tud finoman és szépen, mégis egyértelműen közeledni. Aki meg csorgatja a nyálát, csak nyomulni tud és akaratoskodni, meg gyermekded megjegyzéseket fűzni az ember képeihez, nevetséges szexre utalgatós, felszínes privát üzenetekkel fűszerezve a dolgot... Nem tudom, melyik nőnek dob ez az egóján, engem valahogy nem hat meg. Amióta elkezdett nőni a mellem (16 lehettem?), folyamatosan hallgatom az ilyen felületes izéket. Megszoktam és nem vált ki belőlem semmit. Udvarolni viszont összesen 2 fiú udvarolt.

2017. dec. 30. 11:26
 15/22 anonim ***** válasza:
37%

Akinek volt dolga nőkkel, tudja, hogy ebben a témaban amit mondanak, és valójában akarnak az két különböző dolog.

Bizony én is észrevettem, hogy az udvarlas, figyelmesség, kedveskedés eredménye ez "jól éreztem magam, de nem éreztem randinak, és randiként ne találkozzunk inkább"/" legyünk csak barátok"/"nagyon szerencsés lesz az a nő aki veled majd összejön, de az nem én vagyok".

Ellenben amikor lazán vettem, nyomultam, nem igazán udvaroltam, az első randi utáni este már együtt aludtunk (is)...

2017. dec. 30. 11:49
 16/22 anonim ***** válasza:
60%

Egyeseknek téves kép van a fejükben.

Vannak olyan férfiak akik azt hiszik, hogy az udvarlásért cserébe már automatikusan jár is a kapcsolat, mert ő udvarolt azáltal, hogy benyögött 2 proli "bókot".

A másik oldalról pedig vannak olyan nők akik teljesen passzívak az ismerkedésben, amögé bújva, hogy a férfinak kell kezdeményezni és udvarolnia ők nem tesznek hozzá, és így egyoldalú, a férfinak pedig elmegy tőle a kedve.

Szóval ez nem is annyira nemek közötti szakadék, hanem egyes személyek felfogását tükrözi.

2017. dec. 30. 12:01
 17/22 anonim ***** válasza:
67%

olvasok egy blogot. A lány aki írja igen népszerű a férfiak körében, elhalmozzák a figyelmükkel, ajándékokkal, programokkal, meglepikkel, aztán a lány úgy gondolja hogy mégsem az aktuális srác élete szerelme és minden magyarázat nélkül kivágja őket.

Nekem kb tized ennyi figyelem jutott, mert nem vagyok ilyen menő nő, úgyhogy titokban jókat heherészek, hogy tessék, ez az álomkirálylány akire vágytok.

2017. dec. 30. 12:08
 18/22 anonim ***** válasza:
81%

Szia :) Én nem tudom, hogy mi a valóság és mi a válasz a kérdésekre csak a tapasztalataimat tudom leírni.

Én alapjában egyenlőség párti vagyok. Mindenkinek igyekszem megadni a tiszteletet, de ugyanezt elvárom mástól is! Az élet minden területén.

Az exeimnek mindig vettem, szedtem, loptam vagy kértem virágot. Egyszer külföldön dolgoztunk az egyik exxel. Este a tengerparton leterítettem egy plédet, köré a homokba kis olaszos befőttes üvegeket fúrtam a homokba, 1-1 mécsest beledobtam és meggyújtottam. Csillaglesre hívtam. Volt, hogy megfőztem a kedvenc kajáját mire hazaért.

Reakció: jaj de jó jaj,de szép,stb. Másnap pedig általában teljesen kifordult önmagából. Hisztizett,stb. Hónapfordulókon, ha nem volt pénzem v időm, de legalább egy kis túrórudit mindig vettem nekik.

Elmeséltem ezt más nőknek is. Voltak akik majd elolvadtak. Volt olyan ex is, aki értékelte ezt, volt olyan amelyik nem. Bár volt olyan is aki értékelte, aztán megcsalt :D :D

Előre engedem őket mindig, üljenek ők le ha csak egy szék van stb. Volt aki örült ennek, volt pedig olyan is aki szerint ezzel a nőiességét hangsúlyozom ki, a gyengeségét.......... no komment :D

Vannak akik értékelik ezeket, vannak pedig nem. Ha udvarias vagy és figyelmes ne változtass. Majd megtalálod azt aki értékeli. Csak legyen mérték. Túlzásba sem szabad esni. De ugyanez igaz akkor is, ha kevésbé vagy udvarias.

Remélem tudtam segíteni!

F

2017. dec. 30. 12:21
 19/22 anonim ***** válasza:
33%
A kedves ismeretlen levelét megköszönve: de, te is őt választanád, búék :)
2017. dec. 30. 12:22
 20/22 anonim ***** válasza:
#19 Nem, nem őt. És a másik meg az, hogy mi a rákért ide írsz? Ez nettó bunkóság. Én privátot írtam direkt.
2017. dec. 30. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!