Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb szűz srácok, férfiak, ti hogy viszonyultok a nőkhöz?
Van a környezetemben néhány olyan férfi, aki ilyen cipőben jár, leginkább harmincasok. Van, aki azt mondja, hogy már rá se hederít a nőkre, olyan, mintha nem is léteznének. Van, aki azt, hogy amikor egy nő ott van közel hozzá, azt érzi, hogy "olyan közel van és mégis olyan távol".
Hallottam már azt is, hogy "idegen életforma", "nem nekem való ez a párkapcsolat-dolog, ha eddig lehúztam egyedül, menni fog ugyanez a hátralévő életemben is", "annyira szeretnék valakit, hogy majd belepusztulok, de ugyanakkor menekülök még a gondolatától is", "világéletemben nagyon tiszteltem a nőket, talán túlságosan is és ez lett a vesztem" és hasonlók.
Olyan is van, aki azt mondta, úgy nevelte a(z egyébként nagyon vallásos) családja, hogy nőre ránézni és hozzáérni isten elleni vétek, és ezt annyira beleverték fiatal korában, hogy ezzel tökretették az életét. Ma meg csodálkoznak a szülei, hogy miért ilyen balfék a fia, hogy harmincasként még nem volt barátnője és nincs családja - közben meg kvázi ők tehetnek az egészről, de derogál nekik, hogy egy kicsit magukba nézzenek... (Mondanom sem kell, hogy nagyon megromlott emiatt köztük a viszony.)
De általában azt is elmondták többen is, hogy mindig udvariasak, segítőkészek a nőkkel, mert az etikett megköveteli, de nagyjából ennyi.
Ti hogy álltok hozzájuk idősebb szűzként? Milyen a nőkhöz fűződő viszonyotok?
Még a prostizás előtt vénszűszként:
Frusztráltság, irritáltság, félelem, bosszúvágy a kínokért és a megalázásokért, "kell ez a szarság nekem?", öreg vagyok én már ehhez, túl nagy áldozat, de mégis ez a feladatom, mechanikusanaszturbálok esténként egyedül, magány, lúzerség, megbélyegzés.
Prostizás után:
Majd leírom ebéd után :D
Hogy érted, hogy hogy viszonyulok hozzájuk?
Nem félek tőlük vagy tartok tőlük, egyik embert se gondolom jobbnak a másiknál. Alapvetően én nem úgy nézem a nőket, hogy ők a nők, hanem az embereket összességében, mert mint írtam, egyik ember se különb a másiknál.
Én is udvarias és segítőkész vagyok, de nem holmi etikett miatt, ami megmondja nekem, hogy hogy kéne élnem vagy viselkednem, hanem mert ezt tartom helyénvalónak.
Nincs bennem semmiféle nőgyűlölet. Tudom jól, hogy létezhet olyan nő, akinek tökéletes lennék, hisz 8 milliárdan élünk ezen a bolygón, a matematikai esélye, hogy nincs egy hozzám hasonló, kb 0.
Elfogadom, hogy nincs senkim, és az se lesz túl nagy probléma számomra, ha nő nélkül kell leélnem az életem, viszont a teret megadom annak, hogy beléphessen valaki az életembe, nem zárkózom el előle, de nem is erőltetem, hogy mindenképpen összejöjjön. Igaz, a kielégítetlen szexuális vágyaim miatt néha a falat kaparom, és rettentően frusztrált vagyok, de az egy másik dolog igazából.
#14 Úgy értem, hogy aki mondjuk férfiként harmincas vagy negyvenes szűz, annak a nőkről magában kialakított képe már elég torz lehet. Nyilván ez abból fakad, mert az idő múlásával egyre távolabb érzed őket magadtól az eddigi érintkezés teljes hiánya miatt - ez valakinél úgy jön ki, hogy egyre inkább piedesztálra emeli őket, van, aki gyűlöli őket, van, aki levegőnek nézi, és van, aki még reménykedik, de közben meg retteg az egész kapcsolatosditól. Ez az utóbbi kettős érzés teljesen normális ilyen esetekben - mélyen belül szeretnének párt, de borzasztóan rettegnek a cikis helyzetektől, a kudarctól, a megszégyenüléstől, és ezek általában el is nyomják a pár iránti vágyat.
Van egy zöldség-gyümölcs termesztésből, piacozásból meg miegyébből élő haverom, közel a 40-hez, baromi intelligens, szerethető, jó dumája van, önálló, tűrhető anyagi helyzettel, tök magabiztos is, de amikor a nőkre terelődik a szó, egyszerűen lefagy. Azt mondja, "elfüstöl a winchestere" meg "ne haragudj, ez kényes téma nekem" meg ilyenek. Egyszerre érezni rajta is a barátnő iránti kétségbeesett vágyat, de a teljes lemondást is. Azt mondja, ha egy nő hozzáérne, akár csak véletlenül is, összerezzenne, mint egy nyárfalevél. Vannak ilyen emberek is - kár, mert amúgy akiket én ismerek, nagyon szerethetőek lennének, de már elvetették ezt az egészet.
"Igazi férfias jellemre vall kiröhögni a másik szüzességét, tényleg"
Nem, azt röhögöm ki, hogy kamuzik ezerrel. Korábban már írt kapcsolatáról (ezek szerint kamu volt), máskor meg úgy osztja az észt a nőkről, mintha minden nap hármat megpörgetne.
Vannak szűz barátaim, egyet sem röhögtem sosem ki, de egyik sem ekkora kamugép.
Na szóval idős szűzként miután ledobtam a terhemet...Szépen fokozatosan tekintettem magamat egyre férfiasabbnak. Rájöttem, hogy a szüzesség már olyan szégyenérzetet váltott ki bennem, hogy emiatt hiúsultak meg a nőkkel folytatott kapcsolataim. Viszont csak a fejemben létezett.
Egyszer elér minden szűz egy olyan pontra, ahonnan nincs visszaút. Lehet mindenkinél más, nekem 20 után volt valamikor.Mint amikor a globális felmelegedés visszafordíthatatlanná válik.
Higgadttá váltam, elmúlt bennem egy óriási feszültség. Pár hónapra rá volt egy céges buli ahol beszélgettem egy lánnyal. Ezerszer határozottabb voltam vele, mert már tudtam ha bármi lenne nem kéne szégyenkeznem. Táncolgattunk és hagyta megfogni a fenekét. Életem legjobb percei voltak. Igaz nem lett belőle semmi, de előtte évekig ilyen soha elő nem fordult volna. Nem ez volt az egyetlen sikerem azóta :) és van most több választási lehetőségem Természetesen azóta sem könnyű a nőkkel, mert rengeteg gátlást kell feloldani, és egy dolgot tudok csak mondani.
Ennyi év szüzesség romboló hatása és egyedüllét után a legnehezebb megnyitni magamat egy lánynak. Nagyon nehéz feladni a függetlenséget és a szabadságot. Sokaknak nyomasztó és ijesztő ezek után egy kapcsolat. Szóval rettenetes pszichológiai károkat okoz a kései szüzesség, nem szabadna hagyni egy férfinak sem, hogy ennyi ideig elhanyagolja ezt a "betegséget", ami aztán mély hegeket hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!