Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt mindenki úgy gondolja, hogy egy nőnek könnyebb párt találni? De ha épp csak átlagos?
ki a fenének kell a sok férfi szexre...
ráadásul röhejes, amikor férfiak ezen sírnak, hogy jaaj a nőknek milyen könnyű szexpartnert keresni, de ha valóban él is a lehetőséggel egy nő, akkor k urva, miközben ők megdugnak mindenkit. :D
Én csak azt tudom nekem nagyon nehéz férfiként. 22 éves vagyok, eddig 0 barátnőm volt.
Kerestem csomó ideig abszolút 0 sikerrel. Most már nem pazarlom az energiám a keresésre. Ha kell egyedül maradok inkább.
Az átlagos csajok is párkapcsolatban vannak szinte mindig szóval nem látom, hogy olyan nehéz lenne.
Akkor nehéz, ha mindenféle igényük van és azt akarják, hogy minden egyetlen emberben fonódjon össze aki majd csenget az ajtajukon.
Meg elvárnak egy kazal belső tulajdonságot, de 99%-ban ugyanúgy külső alapján szelektálnak a nők is. Így persze, hogy nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!