Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves átlagos nőnek van egyáltalán még esélye párt találni?
60-70 esek vagy fiatal fiúkák akik kihívást látnak benned kb 25-33-ig.
A 40-es palik vagy foglaltak vagy 20-as nőket hajkurásznak. Kb ez a nagy helyzet :D
Nekem soha nem volt probléma az életkorom, ha párt akartam találni.
Vagy inkább másképp mondom.
Soha nem keresgéltem, az élet hozta az utamba, akik voltak és 8-10 éveket töltöttünk együtt, úgy, hogy még gyerekem is volt.
A férjemmel 15 éve vagyunk együtt és 40 éves voltam, amikor megismertem, teljesen véletlenül.
1. süt rólad a pesszimizmus és a negativizmus
2. önbizalomhiányos vagy
3. kérdéseddel csak önvisszaigazolást akartál kapni
4. nem hiszem el, hogy vagy olyan h..lye, hogy azt hiszed, hogy ne lenne ennyi évesen esélyed a pártalálásban és csak játszod itt az agyadat ezzel a b..romsággal "60-80?"
bocsi, de ez a viselkedésed eléggé szánalmas, úgyhogy légyszi ne csodálkozz azon, hogy miért vagy egyedül
5. ha tényleg azt hiszed, amit írtál hogy "60-80?" akkor elég nagy gondok lehetnek nálad agyban
6. az ember azt hinni, hogy ennyi évesen az ember már eljut arra az agyi érettség szintjére, hogy ne úgy viselkedjen mint egy éretlen tízen és húszon éves személy, de hát mindig érhetnek váratlan és kiszámíthatatlan dolgok
7. és te mennyit teszel azért, hogy párt találj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!