Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe meg lehet bolondulni?

Figyelt kérdés
Elég rég óta nem volt kapcsolatom, 2 éve (volt egy két hónapos, de azt inkább nem említeném). Sajnos haverok nincsenek a közelbe, nincs olyan hely ahova el tudnék járni, ismerkedni. Így benne a 30-ba már viszont szeretnék egy komoly kapcsolatot. Sokszor úgy érzem, hogy nem lesz senki, egyedül maradok örökre, és ettől megrémülök. Normális pasinak tartom magam, van munkám (közel 10 éves munkaviszony 1 helyen), saját autóm, nem dohányzom, nincs semmilyen káros szenvedélyem, szeretek túrázni. Más is van így ezzel, fiúk, lányok? Lehet kezdek meg hibbani a magánytól.
2017. dec. 29. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Attolfüggetlenül még 30êvesen sem késő ismerkedni sőt sztem ilyenkor ér be az ember arra hogy szeretne komolyabb kapcsolatot .:)
2017. dec. 29. 19:47
 12/14 A kérdező kommentje:

Utolsó: Igen, én csak komolyat szeretnék. Eddig se voltam nagy ,,kalandozó", pedig lehet az is kellett volna. Nem tudom hogy melyik a vonzóbb egy nő szemébe: -aki kalandozott sokat, van tapasztalata, vagy olyan aki kevés tapasztalattal rendelkezik (3 eddig), normális fiú?

Nem voltam olyan közegbe, nem voltam partyarc. Inkább az a jófiú voltam. De lehet ezen kéne változtatni... De hátha valaki majd értékelni fogja. Társkereső egy nagy g*né. Több helyen is fennt voltam, volt olyan aki kiírta h randizni szeretne, alatta meg kapcsolati státuszba az volt írva h kapcsolatba. Akkor döntsd el hogy mi van? :/ Aki valóban randizni szeretne, annál meg sztem egy pár levélváltás után már benne van a találkozóba.

2017. dec. 29. 20:41
 13/14 anonim ***** válasza:
3-as húzd le magad a wc-n. Na a te szuper kis életedre is kíváncsi lennék, meg rád is amúgy, hogy milyen tökéletes kapcsolatban vagy.
2017. dec. 29. 22:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező együttérzek veled. Életkortól függetlenül szerintem nehéz egy normális párt találni, egy tényleg komolyat. Elég csak itt szétnézni a kérdések között, meg a való életben is. Nekem van, lenne egy férfi jelentkező, de semmit nem akar tenni, sehova elmenni, neki a vasárnap az a sok dolgok napja, az nem jó. De bezzeg, este jó lenne ha én házhoz mennék hozzá. Hát ez milyen ismerkedés?! Most komolyan? Felejtős ez is.

Azért ne hibbanj meg :) Jó lenne szintén nekem is, amiről írsz. De most ez van. Majd lesz ....

2017. dec. 29. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!