Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe meg lehet bolondulni?

Figyelt kérdés
Elég rég óta nem volt kapcsolatom, 2 éve (volt egy két hónapos, de azt inkább nem említeném). Sajnos haverok nincsenek a közelbe, nincs olyan hely ahova el tudnék járni, ismerkedni. Így benne a 30-ba már viszont szeretnék egy komoly kapcsolatot. Sokszor úgy érzem, hogy nem lesz senki, egyedül maradok örökre, és ettől megrémülök. Normális pasinak tartom magam, van munkám (közel 10 éves munkaviszony 1 helyen), saját autóm, nem dohányzom, nincs semmilyen káros szenvedélyem, szeretek túrázni. Más is van így ezzel, fiúk, lányok? Lehet kezdek meg hibbani a magánytól.
2017. dec. 29. 17:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 vagyok. Nekem egy 5 hónapos volt. De rémesen sikerült.

Magányos vagyok, a rossz tapasztalat miatt nyitni sem tudok. Bár az utolsó kapcsolatnak 1,5 hónapja lett vége.

De úgy érzem egyedül maradok.

N

2017. dec. 29. 17:27
 2/14 anonim ***** válasza:
Én egész életemben egyedül voltam eddig. Ki tudja meddig marad így...22f
2017. dec. 29. 17:33
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Harminc felett, hová már komoly kapcsolat? Eddig nem ment, ott már nehéz össze csiszolódni bárkivel is.
2017. dec. 29. 17:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ezzel nem értek egyet. Miért ne lehetne 30-on felül?

Aki afelett van húzza le magát vagy mi a szösz?

2017. dec. 29. 17:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Vidd lejjebb az igényszintedet. Ha kell regelj valamilyen online társkeresőre. Ha másért nem is, beszélgetni, ismerkedni. Nem kell egyből életed párját, de még kapcsolatot sem keresni/belelátni a dologba.

De a legfontosabb. A külsőt érintő igényszint! Ott szoktak elvérezni az emberek. Nehéz olyat találni, aki külsőleg bejön és belsőleg is tűrhető. Sokkal több olyan szingli futkorászik az utcákon, akik belsőleg tökre rendben vannak és akár passzolna is hozzád, azonban külsőleg lehet hogy nem esnek tőle hanyatt. Noha nem azért mert csúnya. Csupán nem az a világszínvonalú teremtés, avagy már nem 20 éves.

2017. dec. 29. 17:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt már mindenféle kapcsolatom, volt rövidebb is hosszabb is.

Most annyi változott, hogy kicsit nehezebb mert egyedül maradtam a barátoknak gyerekei vannak, nem érnek már úgy rá, legalább is nem egyedül.

Hülyeség, amit a 3-as ír...hogy 30-on felül nem lehet.

Vannak akik 50 körül találnak megfelelő társat.

Csak függ, a társaság amiben mozogsz, ahol dolgozol, mész e valamerre. Vannak e barátok....én 13 hónapja vagyok egyedül, de azt lenne jó tudni, hogy hol mikor ki....

31

2017. dec. 29. 17:45
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem kell levinnem az igényeimet, mert nincs olyan magasságba. Egyedül annyi, hogy szeressen akivel összejövök. Még talán annyi, hogy súlyra ne legyen 100kg. De a többi szinte lényegtelen, főleg a külső. Manapság minden nő ad magára valamilyen szinten. A belső az ami számít főleg.

Egy csomó helyre regisztráltam már, társkeresőre, szinte elenyésző sikerrel. Írtam már több lányra is, válasz az egyenlő a nullával.

Nem vagyok nagy világi akárki, nem járok fel a városba szórakozni. Ill egyenlőre nincs kivel. Én is úgy látom, hogy 30 felett is van élet, csak el kéne kezdeni kimozdulni... vagy nem jó helyen keresgélek. Ismerősi körbe, a többségnek van kapcsolata, sőt, megnősült, vagy férjhez ment. Egyébként tényleg nem értem, miért nem lehet, vagy nehéz 30 évesen összekovácsolódni még valakivel...? :O

2017. dec. 29. 17:59
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kapásból itt az 1-esnek írhatsz, sok sikert. :-)

Ne bolondulj bele. Gondolj bele, hogy nálad sokkal rosszabbul jártak azok, akik 30 felett elváltan, gyerekekkel keresnek társat.

Ne hibbanj meg a magánytól. Kitartást!

2017. dec. 29. 18:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen,vannak mélypontok,mikor az ember azt érzi,legszívesebben lehúzná a rolót és sz..rna bele az egészbe.Mikor azt gondolja,egyedül döglik majd meg.Nekem három évig semmi komoly nem jött össze,most van egy kapcsolat,ami eddig szépen alakul.Talán az a titok,hogy a görcsöt meg a frusztrációkat el kell engedni,aztán minden elvárás nélkül regisztrálni valamilyen ismerkedős oldalra például.Aztán meg ha sikerül,eljárni randizgatni,lesz,ami lesz alapon.Neten talán kicsit könnyebben jön a siker.
2017. dec. 29. 19:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát a tàrskeresök is egyre szarabbak .Ha volt aki szóba àllt velem azzal eltudtam beszêlgetni de êlőben mintha csak haverok lennênk kb olyan szinten beszêlgettünk.Volt olyan is aki csak felejteni akart (ex)abbol sem lett semmi.Nagyon nehéz sztem .Bulikban is a fele matt részeg csak az alkohol beszél belőlük màsnap meg elfelejt .Akik meg bulizni mennek vagy pàrjuk van vagy nem akarnak ismerkedni.Ez van .
2017. dec. 29. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!