Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas nők! Amikor nektek tetszik egy alacsonyabb férfi, akkor ti a férfit látjátok benne vagy anyai ösztönöket ébreszt bennetek?

Figyelt kérdés

Átlag magasságnál kicsivel alacsonyabb (174 cm) és elég félénk férfi vagyok, így általában a nők szoktak kezdeményezni, elhívni és azt vettem észre, hogy a legtöbb esetben nálam magasabb nők és így a barátnőim is általában magassabbak voltak eddig.

Ez egyébként nem zavar, de mostanában történt valami ami elbizonytalanított - a nő aki tetszik és kezdeményezett inkább egy nagyobb férfit választott. Lehet, hogy férfiasabbnak, jobbnak, értékesebbnek tartja? Ha már vele smárolt, akkor semmi esélyem, mert hozzászokott a jóhoz?

2017. dec. 29. 09:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Középtermetű nő vagyok, de sokszor vonzódtam velem egymagasságú vagy kicsivel alacsonyabb pasikhoz. Az alacsony pasiknak általában jobb a tartása, mert kihúzzák magukat. Ebből adódik, hogy jobb a mozgáskultúrájuk, rendezettebb a mozgásuk, büszkébb, öntudatosabb a fejtartásuk is. A magas pasik meg hajlamosak meggörnyedni, lóbálják a végtagjaikat, így az összkép néha sokkal rosszabb. Persze mindkét csoportban vannak kivételek. :)
2018. jan. 22. 18:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Nincsenek anyai ösztöneim ha egy idegen pasit látok. De még ha egy idegen gyereket làtok sem lesznek anyai ösztöneim...
2018. jan. 23. 07:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy mi alapján választ egy nő. :D

Én még mindig elhajthatom, még ha engem is választott, tehát a végén én döntöttem. :D 38/F

2018. jan. 23. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!