Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol van az az iszonyú férfitöb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van az az iszonyú férfitöbblet aki komoly kapcsolatot akar?

Figyelt kérdés
Csomó válaszban az van mekkora férfitöbblet akar komoly kapcsolatot...hát ez nagyon nincs így, sőőt, talán inkább nő többlet van, az a többlet egy látszólagos többlet csak ugyanis a férfiak többsége nem komoly kapcsolatot keres vagy éppen hogy kapcsolat mellett nézelődik és most igen ezalatt nem csak a magas határozott jóképű gazdag pasikra gondolok, hanem az alacsony elhízott tyutyi mutyikra is
2017. dec. 28. 23:40
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

"pattanásos heggesedett arcbőr étkezési szokasok olcsó alkoholok is okozhatják. Lecsúszott ember arcaról testalkatáról is megmondod, hogy ő nagyon nem"

Ezt még férfiként olvasva is irdatlan baromságnak tartom.

14 éves voltam, mikor hegek lettek az arcomon a pubertás miatt.

Bizonyára az olcsó alkoholok miatt (jah, azóta sem nagyon iszom, gyakorlatilag csak ünnepnapokon), vagy az egyéb igénytelenség miatt (sportoló voltam, normálisan étkeztem, millió drága orvosnál jártam, a legjobb tipp az volt, hogy ez ilyen genetika).

Te se véletlen vagy egyedül öregem, de ennyi ésszel jobb is.

2017. dec. 31. 10:47
 52/55 anonim ***** válasza:
Ès szerinted egy normális lány rádnéz mit gondol?? Hogy hiába férfi(többlet) vagy. "Hogy nézel ki."
2017. dec. 31. 11:22
 53/55 anonim ***** válasza:
Igen, vélehetően ezért nincs párom. De ettől sem én nem vagyok igénytelen, sem azok a nők, akik hasonló gondokkal küzdenek
2017. dec. 31. 11:37
 54/55 anonim ***** válasza:
#50-es: a kérdésem nem arra vonatkozott, amire válaszoltál, hanem a kettős mércére. Megismétlem más megfogalmazásban: szóval szerinted más-más mérce alapján kellene megítélni a férfiakat, mint a nőket? A férfiaknál "ne nézzük már a külsőt", míg a nőknek simán le kellene nyelniük, hogy minden mást megelőzően a külső alapján osztályozgatják őket? Erre válaszolj, légy szíves.
2017. dec. 31. 13:45
 55/55 anonim ***** válasza:
Mindenki legalább egy átlagosan jól kinéző emberre vágyik. Akiknek 20 éves korukig sem volt kapcsolatuk ott mentális problemák vannak, mert elvégre mindenkinek lehet párja, viszont itt a legtöbb férfi szűz ,vágyakozó gyerek korában is az a befordult tipús volt. Viszont ,hogy a nőket sem kiméljem ők pont azok akik többre vágynak annál mint amit ki érdemelnének vagy megkaphatnának. A nő az lény amikor csak akkor lehet jó neki egy pasi ha az több nőnek is kell , vagy akkor érdekes ha nem kaphatja meg . Meg mindenki csak a kapcsolatokat keresi a nők nagy része tiniként orba szájb kefélt és ilyen 24-5 től felfele meg várná el az őt megillető komoly kapcsolatot. Nézzen minde ki mélyen magàba és gondolkodjon el milyen fàjdalmakat okozott màsnak az élete során, ne csak az önsajnálat menjen. Köszönöm a figyelmet. 25f
2018. jan. 5. 12:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!