Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van az az iszonyú férfitöbblet aki komoly kapcsolatot akar?
Én itt gyarapítom azt a többletet!
És hol vannak a határozott nők?
;)
F.
Nos, én már feladtam a társkeresést, mert teljesen hiábavaló minden próbálkozásom. Állítólag alig van olyan férfi, aki normális hangvétellel közeledik, szóval örülni kellene, ha ilyen van, de amikor én tettem, nem volt jó, nem kaptam rá választ. Ebbe belefáradtam, és abbahagytam a kezdeményezést. Valami zavar van az erőben, és a dolgok nem biztos, hogy pont úgy vannak, ahogy itt némely kedves hölgy előadja.
Társkeresőn még fent vagyok, a lehetőséget megadom, nem zárkózom el, de nem jön semmi.
26/F
"Sok férfinak igaza van.
Viszont a nők is rengeteget csalódnak.
Nagyon két oldalú a dolog."
Teljesen igazad van.
Két dolgot látok különbségnek:
- ki mennyire tartja kézben a saját sorsát.
Van egy haverom, nem túl jó parti, de kizárólag a 190cm-es szőke bombázóban képes gondolkozni, nincs is sok sikere a nőknél, de a többsége nem ilyen az ismerőseimnek.
Vajon a nők hány %-a képes kizárólag olyan férfiben gondolkozni, ami lehetetlenné teszi, hogy normális férfit ismerjen meg?
- Ki, hogyan gondolkozik a másik nemről.
Elfogadom, hogy sok férfi van, aki szerint a nők pénzéhesek, csak a kinézetre mennek, még ha ez szerintem sem igaz.
Másrészt viszont a nőktől valami döbbenet, hogy mit hallok állandóan. A férfiak csak szexéhesek, sehol egy normális férfi, hogy néz már ki, stb...
Én korábban írtam, hogy a sok csalódás ellenére nem gondolom, hogy az összes nő egy buta, pénzéhes, felszínes ember lenne, sőt!
De hány nő írt itt ennél a posztnál mást a férfiakról annál, hogy mind szexéhesek, önzőek, a farkukat mutogatják, stb-stb...
#44 Igen, teljesen igazad van. Azt látom, hogy a két nem egymásra mutogat.
Személy szerint ismerősi körben is azt tapasztalom, hogy sok nőnek első a külső. (Nő vagyok, mielőtt támadnátok...). Ismerkedtem anno egy teljesen átlagos férfivel, annyi, hogy az öltözködése nem a mai trend. Semmi baj nem volt vele szerintem. A női munkatársamnak mutattam a képét, erre azt kérdezte mit akarok tőle? A jelzőket nem sorolnám. Szerinte szintemen aluli. Ez az ő véleménye. Az már nem lényeg, hogy pont ez a nő az aki szintjén felül talált párt, 7 éve együtt vannak, a csávó 7 éve nem dolgozik, a nő tartja el. Ő meg el van alélva, hogy milyen jóképű pasit sikerült megfognia, még ő áll vigyázba ha a pasi szeretne valamit. Mikor ezt közöltem vele, fel volt háborodva, mert az ő párja persze tök jól néz ki. 28 évesen sokra megy a külsejével, ha tervezni nem tud vele.
Rövid történet, de sajnálom, hogy ennyire felszínes lett a világ.
Mind a két félnek nyitnia kellene, nem pedig általánosítani.
#40 voltam.
"Az már nem lényeg, hogy pont ez a nő az aki szintjén felül talált párt, 7 éve együtt vannak, a csávó 7 éve nem dolgozik, a nő tartja el. Ő meg el van alélva, hogy milyen jóképű pasit sikerült megfognia, még ő áll vigyázba ha a pasi szeretne valamit."
Ez az, amikor azt írtam, hogy ki mennyire a saját sorsa kovácsa.
Harmincas nő ismerőseim között például én is tudok több olyat, aki valamelyik alábbi sztorit éli (akár újra és újra átéli):
- házas férfi szeretője már lassan tíz éve, és a saját család alapításból szerintem lassan ki is csúszott
- tartósan munkanélküli, inkább munkakerülő, mint peches, vagy alkoholista férfivel van együtt
- neki sikerült megcsípnie a környék legjobb pasiját (jól néz ki, intelligens, pénzes, férfi szemmel nézve is igazi főnyeremény), aki sajnos nem felejtette el a régi, "kedves" lányok telefonszámát, így a nő élete másból sem áll, mint 1 szemét a férfin tartja, de ez is csak arra elég, hogy konstatálja, megint megcsalták.
Ezekben az esetekben mind-mind a saját sorsuk kovácsai voltak a hölgyek. Értem, hogy ilyen férfiak mellett valóban az a tapasztalat, hogy mindenki csalfa, lehúzós, önző, szexmániás...
Pedig többségük választhatna más típusú férfit, de ahogy az egyik nő ismerősöm fogalmazta meg, a jó fiúk unalmasak.
Akkor viszont nem nyafogni kell, hogy nincs normális pasi, hanem elfogadni, hogy az ilyen típusú férfi általában csomagban jár (ez olyan, mintha valaki azon panaszkodna, hogy a 400nm-es 5 hálószobás, medencés villájának drága a fűtési költsége nem? :))
Ezzel együtt férfiből is látok olyanokat, akik a saját sorsuk kovácsa, például az egyik vezető kollégám vett el egy borzasztó csinos, ám rettentő sötét nőt. Most pedig szó szerint dugdossa a feleségét, mert valahol maga is szégyenli. Egy másik ismerős 20 évvel fiatalabb feleséget vett el, addig nem is volt gond, amíg a férfi 40 a nő 20... De mikor a nő egy virágzó 35-ös, a férfi meg közel a 60-hoz... Hát, ő sem véletlen kísérgeti munkába az asszonyt, és fél elengedni bárhova egyedül.
De mindent egybevéve (és lehet, hogy csak rossz oldalról szemlélve a dolgokat), úgy azt gondolom, hogy a nők hajlamosabbak a saját rossz sorsuk kovácsának lenni, és utána a saját választásaik miatt panaszkodni.
Azért, mert a "magas határozott jóképű gazdag pasik"nak nincs szükségük arra, hogy reklámozzák magukat. Az "alacsony elhízott tyutyi mutyik" pedig hiába próbálnának a legtöbb nővel ismerkedni, mivel azok válaszra se méltatnák őket.
A nőknek vagy legalábbis egy jó részüknek vagy az kell, hogy számukra tökéletes férfit találjanak, esetleg 1 kisebb defekttel, ami annyira nem feltűnő, vagy végső elkeseredettségükben lentebb adják kicsit az elvárásokat és hozzáláncolják magukat valakihez.
49es! Külső részben hozott tulajdonság részben alakîtható. Pl:pattanásos heggesedett arcbőr étkezési szokasok olcsó alkoholok is okozhatják. Lecsúszott ember arcaról testalkatáról is megmondod, hogy ő nagyon nem. Ki milyen képet tesz fel magáról. Raj vagyok wiskeyt iszok rajos kiscsaj vagyok. Csajokkal hétvégén szét ittuk magunkat. 5öt szűltem 4pasinak . És nem kell itt nemzetiséget lakhelyet belevinni. Ki is emelte igényesség dolgot.
48as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!