Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van az az iszonyú férfitöbblet aki komoly kapcsolatot akar?
Magyarországon tényleg égető férfitöbblet van a fiatal és középkorúak között. Ezt a KSH is alátámasztja, és elég csak felregisztrálni egy netes társkeresőre, és máris szembetalálod magad a rideg kantöbblettel. De el is mehetsz egy szórakozóhelyre vagy majd nyáron egy fesztiválra és ott is bőven kitapasztalhatod a kolbásztöbbletet.
Oroszországban már lehet más a helyzet, ott úgy hallottam valami 9 millióval több nő él mint férfi, de gondolom ebbe az idősek is beletartoznak.
Itt vagyok, alacsony se vagyok 184/100 ok van rajtam túlsúly de mivel félig szellemi félig fizikai munkát végzek részben izom is, magamat meglepően jó a fizikumom. 31vagyok legjobb korban, van munkahelyem.
Főiskoláról peregtem ki, előtte elit gimibe jártam.
Farkam se kicsi. Gyengén kopaszodom.
Na elvileg bomlani kellene a lányoknak utánam.
Ja kihagytam hogy fogaim picit előre állnak, kicsit rossz a test tartásom, szegény vagyok mint a templom egere se autóm se házam anyámékkal élek. Amugy se vagyok valami jóképű. Ja az utolsó 4sor miatt hiába akarok kapcsolatot le se szarnak csak a rém ronda dagadt lelkibeteg nők?
De akkor az pl. mégis hogy van, hogy a nyíltan cigány életmódot élő ex-osztálytársnak van szerelme (nem hülye és nem is ronda lány), pedig osztálytalin azzal "poénkodott", hogy van hogy hetekig koszos ruhákban járnak, mert az apjával él és egyikük sem hajlandó takarítani. Látom a házukat kívülről és olyan is amilyennk elképzelsz egy 60 körüli "5 év munka-iszonnyal" rendelkező hóhányó és az alibimunkákból lébecoló fiú házát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!