Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol van az az iszonyú férfitöb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van az az iszonyú férfitöbblet aki komoly kapcsolatot akar?

Figyelt kérdés
Csomó válaszban az van mekkora férfitöbblet akar komoly kapcsolatot...hát ez nagyon nincs így, sőőt, talán inkább nő többlet van, az a többlet egy látszólagos többlet csak ugyanis a férfiak többsége nem komoly kapcsolatot keres vagy éppen hogy kapcsolat mellett nézelődik és most igen ezalatt nem csak a magas határozott jóképű gazdag pasikra gondolok, hanem az alacsony elhízott tyutyi mutyikra is
2017. dec. 28. 23:40
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
54%
Ismerőseim közt 50 fiatal nő van és mind kapcsolatban van. Férfiaknál ez az arány sokkal rosszabb.
2017. dec. 29. 00:08
 12/55 anonim ***** válasza:
33%

Magyarországon tényleg égető férfitöbblet van a fiatal és középkorúak között. Ezt a KSH is alátámasztja, és elég csak felregisztrálni egy netes társkeresőre, és máris szembetalálod magad a rideg kantöbblettel. De el is mehetsz egy szórakozóhelyre vagy majd nyáron egy fesztiválra és ott is bőven kitapasztalhatod a kolbásztöbbletet.

Oroszországban már lehet más a helyzet, ott úgy hallottam valami 9 millióval több nő él mint férfi, de gondolom ebbe az idősek is beletartoznak.

2017. dec. 29. 00:10
 13/55 anonim ***** válasza:
55%
Sehol nincs. Dugni akaro luzerek vannak, 20 es a halal kozt.
2017. dec. 29. 00:14
 14/55 anonim ***** válasza:
90%
A Ksh nem tarskereso. A ksh szerint semmilyen ferfitobblet nincs. Bocsi, de senkit nem erdekel a 40-es kanape alkesz, aki 20 eves not akar.
2017. dec. 29. 00:17
 15/55 anonim ***** válasza:
70%
Itt vagyok, de engem senki le se szar.
2017. dec. 29. 00:19
 16/55 anonim ***** válasza:
15%

Itt vagyok, alacsony se vagyok 184/100 ok van rajtam túlsúly de mivel félig szellemi félig fizikai munkát végzek részben izom is, magamat meglepően jó a fizikumom. 31vagyok legjobb korban, van munkahelyem.

Főiskoláról peregtem ki, előtte elit gimibe jártam.

Farkam se kicsi. Gyengén kopaszodom.

Na elvileg bomlani kellene a lányoknak utánam.

Ja kihagytam hogy fogaim picit előre állnak, kicsit rossz a test tartásom, szegény vagyok mint a templom egere se autóm se házam anyámékkal élek. Amugy se vagyok valami jóképű. Ja az utolsó 4sor miatt hiába akarok kapcsolatot le se szarnak csak a rém ronda dagadt lelkibeteg nők?

2017. dec. 29. 00:30
 17/55 anonim ***** válasza:
85%
Ők azok, akik az őrületig akarbak kisajátítani és már az első randin elvárják, hogy úgy bánj velük, mint egy 1 éves kapcsolatban... Ne vegyétek sértésnek, de ők az elviselhetetlenül szeretetéhesek, akiket nem is igazán érdekelsz te, csak az, hogy szeressék őket és mindent elnézzenek nekik, elfogadjanak bennük, az összes komplexusukkal, gátlásukkal és teszetoszaságukkal együtt... Van úgy 50%, aki szexelni akar csak, van 40%, akinek olyan problémája van., hogy az egy egészséges embert tönkretesz egy kapcsolatban és hátráltat, és van 10%, akivel ritkán találkozol, de egy életre megjegyzed, jó esetben egy életre együtt is maradtok, tekintve, hogy nőfronton is hasonlóan ramaty szerintem a helyzet, csak ott szexmániások helyett atmmániások és exfüggők vannak inkább.
2017. dec. 29. 00:33
 18/55 anonim ***** válasza:
46%

De akkor az pl. mégis hogy van, hogy a nyíltan cigány életmódot élő ex-osztálytársnak van szerelme (nem hülye és nem is ronda lány), pedig osztálytalin azzal "poénkodott", hogy van hogy hetekig koszos ruhákban járnak, mert az apjával él és egyikük sem hajlandó takarítani. Látom a házukat kívülről és olyan is amilyennk elképzelsz egy 60 körüli "5 év munka-iszonnyal" rendelkező hóhányó és az alibimunkákból lébecoló fiú házát...

2017. dec. 29. 00:38
 19/55 anonim ***** válasza:
90%
Én arról a körről beszélek, amiben én élek, nem a gettóról meg földútfalváról. Számomra az nem egy átlagos magyar életvitel, hanem kivétel...
2017. dec. 29. 00:40
 20/55 anonim ***** válasza:
34%
Legyünk optimisták, Kínához és Indiához képest még mindig jól állunk. De amúgy tényleg qrva sok pasinak nem jut barátnő, és a csajok mind foglaltak, még a csúnyák is. De ha a pasinak van valami nagyon apró hibája, az már örök magányhoz vezethet
2017. dec. 29. 00:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!