Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a kövér nők is találnak párt maguknak, így a kövérség a nőknél jobban elfogadott, viszont egy kövér pasi nem is álmodjon hogy lesz barátnője pénz nélkül?
Nem igaz. Mikor kövér voltam, senki nem nézett meg vagy kezdeményezett. Ilyenkor megkapom, hogy biztos nem vettem észre, mert ronda volt, de nem. Pont onnan tudom, hogy mikor elkezdtem fogyni, észrevettem, mert megtörtént.
Megnézed itt a "milyen legyen egy nő" kérdéseket, szinte az összes férfi leírja, hogy ne legyen kövér.
Egyrészt még nem fogytam le teljesen. Másrészt, nem ismersz. Eszméletlen paranoiás vagyok, hidd el, észreveszem, ha valaki akár csak felém néz.
És nem kezdeményezik senki, csak kedvesebbek az emberek. Észreveszek mindenkit.
Az mondjuk eszméletlen sértő és undorító, hogy jobban akarod tudni az életemet.
Nem. ENGEM néztek levegőnek, ÉN voltam a láthatatlan.
És igen, ha majd szépen lefogyok, meg egy kicsit megformásodom, akkor szeretnék egy jól kinéző párt. Én is jól fogok kinézni. Amíg kövér voltam, eszembe sem jutott pasizni, vagy sírni, hogy miért nem kellek senkinek. Tudom, hogy a férfiaknak a formás nők tetszenek, és tökéletesen megértem. Undorodtam magamtól is, nemhogy még másnak mutogattam volna az ocsmány testemet, vagy hisztiztem volna, hogy de igenis fogadjanak el úgy, hogy semmit nem teszek magamért.
MINDENKIT látok. A fogatlan biciklis futártól kezdve az aknés pasiig a villamoson. Ők is valakik. De ha neked jó a kitalált világodban élni, hát tedd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!